sale1000 22 Napisano Jul 10, 2011 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan prodajem kacigu agv valentiino rossi replica nosenu par puta kao nova velicina xl ima fabricki vizir i dodatni plavi oba idu u cenu cena 190e moguca zamena za mobilni telefon novi sad telefon 064-500-00-10 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cvele 1389 953 Napisano Jul 10, 2011 Bad Boy, 169 postova Lokacija: Banat :) Motocikl: Zx6r Prijavi odgovor kao problematičan perverzna kaciga,srecno sa prodajom. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Jul 10, 2011 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan što obrisa datum sa poslednje slike 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Jul 10, 2011 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan kaciga u markosu košta nova ispod 170 evra bez plavog vizira............. ovo je K-3 model............ 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cyber0167 759 Napisano Jul 10, 2011 Drug član, 1497 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: YZF-R1 Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladacbrpc25 162 Napisano Jul 10, 2011 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd//Novi Beograd Motocikl: Honda cbr 600 f2 Prijavi odgovor kao problematičan Dajem ti glanc novu ne koriscenu nokiu c3 u kutiji,garancija i samsung gt 1080 takodje nov u kutiji sa garancijom za kacigu,imao sam identicnu ali mi je prilikom udesa pukla... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale1000 22 Napisano Jul 10, 2011 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan kaciga u markosu košta nova ispod 170 evra bez plavog vizira............. ovo je K-3 model............ druze i u americi je sve jeftinije pa ja placam evropske cene idi u markos kupi ovakvu ako ima pa javi cenu pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Jul 11, 2011 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan kaciga u markosu košta nova ispod 170 evra bez plavog vizira............. ovo je K-3 model............ druze i u americi je sve jeftinije pa ja placam evropske cene idi u markos kupi ovakvu ako ima pa javi cenu pozdrav ma kakva amerika, bio pre godinu ipo dok je markus bio u BGu i kupio...........negde oko 16k dinara..........sad je možda i jeftinija zbog novih modela........... tvoja cena, mene to ne zanima, samo komentarišem da je glupo da polovno više košta od novog........... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale1000 22 Napisano Jul 11, 2011 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan kaciga placena 250e sa plavim vizirom u markosu kaciga u markosu košta nova ispod 170 evra bez plavog vizira............. ovo je K-3 model............ druze i u americi je sve jeftinije pa ja placam evropske cene idi u markos kupi ovakvu ako ima pa javi cenu pozdrav ma kakva amerika, bio pre godinu ipo dok je markus bio u BGu i kupio...........negde oko 16k dinara..........sad je možda i jeftinija zbog novih modela........... tvoja cena, mene to ne zanima, samo komentarišem da je glupo da polovno više košta od novog........... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale1000 22 Napisano Jul 11, 2011 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan 17000 jeste k3 ali ne rossijeve sare 21000 placena kaciga i vizir plavi 4200 a tvoji komentari su suvisni i dosadni kacigu ja prodajem za koliko ja mislim da vredi a to sto ti mozes samo da gledas i da patis i mastas sta da ti radim 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale1000 22 Napisano Jul 11, 2011 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan 60e ispod cene mislim da je korektno a moze i zamena idi u markos pa im ponudi 16000 da vidim sta ces dobiti pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladacbrpc25 162 Napisano Jul 11, 2011 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd//Novi Beograd Motocikl: Honda cbr 600 f2 Prijavi odgovor kao problematičan 14300 je ja platio u markosu 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4225 Napisano Jul 11, 2011 motoras, 2450 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan 17000 jeste k3 ali ne rossijeve sare 21000 placena kaciga i vizir plavi 4200 a tvoji komentari su suvisni i dosadni kacigu ja prodajem za koliko ja mislim da vredi a to sto ti mozes samo da gledas i da patis i mastas sta da ti radim He,he,he,he... Izvinite za off,ali ovo me bas nasmejalo! "...mozes samo da gledas i da patis i mastas..." 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale1000 22 Napisano Jul 11, 2011 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan cena 190e i dalje za ostale komentare necu vise nista reci sem da su smesni pogotovo od marka011 ps kad budes imao bolju kacigu i bolji motor javi se hahahahaha Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale1000 22 Napisano Jul 11, 2011 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dajem ti glanc novu ne koriscenu nokiu c3 u kutiji,garancija i samsung gt 1080 takodje nov u kutiji sa garancijom za kacigu,imao sam identicnu ali mi je prilikom udesa pukla... c3 mogu da racunam 70e i doplata 120e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale1000 22 Napisano Jul 11, 2011 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan 17000 jeste k3 ali ne rossijeve sare 21000 placena kaciga i vizir plavi 4200 a tvoji komentari su suvisni i dosadni kacigu ja prodajem za koliko ja mislim da vredi a to sto ti mozes samo da gledas i da patis i mastas sta da ti radim He,he,he,he... Izvinite za off,ali ovo me bas nasmejalo! "...mozes samo da gledas i da patis i mastas..." pozdrav pa ja se smejem ovom marku011 boze kakvih likova ima ovde 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale1000 22 Napisano Jul 11, 2011 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan 14300 je ja platio u markosu kome je jaka cena slobodno neka ide u radnju stvarno nije problem pa ce se uveriti pozdrav za sve sto mastaju da imaju ovakvu kacigu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Jul 11, 2011 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan Ne prodajesh gp tech nego najosnovniju k seriju, tako da nishta od mastanja 7 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale1000 22 Napisano Jul 11, 2011 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne prodajesh gp tech nego najosnovniju k seriju, tako da nishta od mastanja znam da je k3 to malo za ove sto smaraju pisem , inace narucio sam gp tech chiken zato ovu i prodajem 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale1000 22 Napisano Jul 12, 2011 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan nova cena 180e sa plavim vizirom i fabrickim Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pero 7 Napisano Jul 13, 2011 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan jel moze bez plavog vizira i koja bi bila cena Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale1000 22 Napisano Jul 13, 2011 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan samo komplet neprodajem pojedinacno kome posle da prodam samo vizir Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale1000 22 Napisano Jul 15, 2011 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan nova cena 170e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale1000 22 Napisano Jul 17, 2011 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan nova cena 160e fiksna manje slike Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale1000 22 Napisano Jul 21, 2011 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan nova cena 150e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...