nodi 21 Napisano Jul 5, 2011 U prolazu, 47 postova Motocikl: sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan Kucu ne prodajem ja vec moj ujak pa me zamolio da postavim oglas na internet posto on covek nema kompjuter i ne razume se nesto preterano. Dakle u pitanju je selo Sasinci. Selo Šašinci nalazi se u središnjem Sremu, između Rume na severoistoku, Sremske Mitrovice na zapadu, reke Save na jugu i selaVoganj na severu. Opsirnije na wikipediji. Da ne pricam mnogo evo slika pa ako nekoga interesuje 063/30-28-21 Radomir. Kao sto se vidi iz slika sve je ljudski odradjeno pa neka i ponude budu ozbiljne. Plac je 10 ari, uknjizeno je sve (ukupno oko 200 m2) Zamena za neku vikendicu-kucu u nekoj banji ili na planini ili nesto u okolini Beograda. Ako ima jos nekih pitanja mozete i mene kontaktirati na pp Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nodi 21 Napisano Jul 14, 2011 U prolazu, 47 postova Motocikl: sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan http://www.mondo.rs/s211874/Travel/U_Sasince_na_lubenice.html Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...