mikica djuric 319 Napisano Avgust 26, 2011 Svrati ponekad, 346 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Yamaha Diversion 900, Kawasaki Vulkan en 500 Prijavi odgovor kao problematičan Tek sam sad procitao putopis.Odusevio sam se fotkama i stilom pisanja. Prava motoraska avantura. Bio si hrabar kad si se bez prednje vratio sa mora. Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Avgust 27, 2011 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Prvo putopis je sjajan a drugo ovo je najlepsi Gpz koji sam ja video do sada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sinclair 410 Napisano Avgust 28, 2011 Svrati ponekad, 495 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki VStrom 650xt - Ferdinand Prijavi odgovor kao problematičan @mikica djuric Hvala na pohvalama za putopis. A za povratak...muka me naterala, da sam mogao drugačije, verovatno se ne bih kockao. Ali vera u sebe, i svest o mogućnostima mašine i čoveka čine čuda u takvim situacijama. Da treba to da ponovim, verovatno ne bih...ali da moram, nikakav problem! @Djole-Fazer I meni, i meni! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stanebane 643 Napisano Avgust 28, 2011 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Bravooo, svaka čast na putopisima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Isidor 439 Napisano Avgust 29, 2011 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Kikinda, sada Dornbirn Motocikl: Honda Shadow 750, SYM Fiddle II 50(u kvaru), BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan ODLIČAN putopis, ODLIČNA tura! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
foksimus 3 Napisano Decembar 11, 2011 U prolazu, 32 postova Prijavi odgovor kao problematičan e bas mi je prijao ovako dobar putopis u ovo hladno jutro! bravo i svaka cast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drilling ltd 643 Napisano Decembar 11, 2011 Zainteresovan, 954 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: DL1000 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Vema zanimljivo i odlicno izvedeno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sinclair 410 Napisano Decembar 12, 2011 Svrati ponekad, 495 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki VStrom 650xt - Ferdinand Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na pohvalama! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1965 Napisano Decembar 13, 2011 Vlasnik sajta, 5375 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Odlican putopis! Uzivao sam kao da sam i ja putovao sa tobom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca dorcol 113 Napisano Decembar 13, 2011 U prolazu, 66 postova Lokacija: Republika Dorćol Motocikl: Benelli TRE1130K Prijavi odgovor kao problematičan 2009. zabodoh istu "stazu" kod Risna...kakva "mistake"...istina u suprotnom pravcu što je koliko toliko lakše nego u tvom izvođenju ali mi je ostala u ružnom sećanju...inače svaka čast za putopis i "akciju". Bravo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10633 Napisano Decembar 13, 2011 Hronični Motociklopata, 7376 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan full extra turbo putopis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veki.sd 2 Napisano Decembar 13, 2011 U prolazu, 6 postova Lokacija: smederevo Motocikl: zx 10 r Prijavi odgovor kao problematičan prijatelju sta da kazem,naj,naj,putopis sto sam propratio za sve ove godine.:care: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemanjastruja 19 Napisano Decembar 16, 2011 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Bmw r1200gs adv Prijavi odgovor kao problematičan bravo!! svaka cast!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daywalker 183 Napisano Decembar 16, 2011 Dva tocka...All my life, 358 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Yamaha Raptor-4 tocka...Piaggio Beverly 500... Suzuki DR 650...Aprilia Atlantic 250... Honda Deauville Nt700 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Usamljeni Vuk - Milos 95 Napisano Decembar 18, 2011 U prolazu, 94 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R65LS, Drag Star 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Sve pohvale.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...