Jump to content

Moto Zajednica

Da li neko planira BG-HN oko 13.-14.-15. Jula?

Recommended Posts

• U potrzi za performansama..., 3388 postova
  • Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE

Da li neko slučajno planira put motorm na relaciji Beograd - Herceg Novi (preko BiH, brže je i nema gužvi) tamo 13.-14.-15. Jula?

Ajde rekoh da pitam ima li ko pa da se udružimo, da ne idem opet sam :)

Obično idem autoput pa Šabac-Loznica-Zvornik-... itd. Jedan onako brži tempo ali sa dosta kratkih predaha, ne bih da otežemo puno jer dosta je to km po onakvom putu...

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Promjena plana i to zbog:

Zeleznica od prije tri dana sistemom AutoVoz pocela da prevozi i motorcikle! 30 eura u jednom pravcu do Bara + vozna karta. Motorcikl ide na isti vagon kao i automobili i vlasnik je odgovoran i obavezan da ga osigura i priveze pri utovaru.

Tako da, ipak cu da odspavam i ujutro lagano krstarenje primorjem do HN-a :jee:

• ЗЕЉКАМП, 1820 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS Adventure

Idem ja u ponedeljak 11. jula do Budve, ali sam planirao da idem bas ovom rutom koju si predlozio. Trenutno sam u Loznici i odavde krecem. Ako se predomislis i vratis na prvobitni plan, javi se obavezno, mislim da moj broj imas.

P.S. Ja sam bas hteo da postavim ovakvo pitanje, tako da ako ima zainteresovanih neka se jave ovde. :moto3:

Pazi, osiguravanje motorcikla je tvoja obaveza pri ukrcavanju na vagon. Dakle, sam uzmes i vezes motor onako kako ti mislis da treba i tu onda ne bi trebalo da bude bojazni (ukoliko vjerujes sebi). Vec sam bio da se raspitam i vec sam uzeo kartu. To je navodno onaj isti vagon gdje idu i automobili. Vise informacija 16. ujutro kada stignem u Bar :jee:

• Svrati ponekad, 315 postova
  • Motocikl: Yamaha Xmax 300

Jedan mali off, ali vezano je za vozove :)

Jel postoji mogucnost da se spakuje motor na voz i tako do Pariza, treba da posaljem drugu motor tamo a slep sluzbe traze nenormalne cifre, jedan mi trazio 2500e :lud:

• Rider on the storm, 1272 postova
  • Motocikl: Pesadinac

Vise informacija 16. ujutro kada stignem u Bar :jee:

Mozda budemo u istom vozu,drustvo i ja idemo 15og ili 16og do Sutomora..

Eto drustva :) Jel pakujete i vi motore ili ovako?

Jel postoji mogucnost da se spakuje motor na voz i tako do Pariza, treba da posaljem drugu motor tamo a slep sluzbe traze nenormalne cifre, jedan mi trazio 2500e :lud:

Trebalo bi provjeriti za te destinacije, ali znam da motor mora imati pratioca u vozu, ne mozes ga poslati samog jer je utovar i istovar tvoja obaveza.

• Svrati ponekad, 315 postova
  • Motocikl: Yamaha Xmax 300

Eto drustva :) Jel pakujete i vi motore ili ovako?

Trebalo bi provjeriti za te destinacije, ali znam da motor mora imati pratioca u vozu, ne mozes ga poslati samog jer je utovar i istovar tvoja obaveza.

Ne vredi onda nista, ja sam mislio da posaljem motor samo, na kraju cu da ga odvezem i da se vratim avionom :D

• Drug član, 1412 postova
  • Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L

Pazi, osiguravanje motorcikla je tvoja obaveza pri ukrcavanju na vagon. Dakle, sam uzmes i vezes motor onako kako ti mislis da treba i tu onda ne bi trebalo da bude bojazni (ukoliko vjerujes sebi). Vec sam bio da se raspitam i vec sam uzeo kartu. To je navodno onaj isti vagon gdje idu i automobili. Vise informacija 16. ujutro kada stignem u Bar :jee:

Jedva cekam potvrdu 16. :)

• Svrati ponekad, 227 postova

Planiram ja taj put (bez zeleznice), samo nikako da nadjem smestaj po meri motora (a ja sam inace skroman, nisam japanski proizvod) - a idealno bi bilo ako neko ima u ponudi garazu u dvoristu ili slicno.

Ako znas nekog da ima ovo u svojoj turistickoj ponudi, pa javljaj (I da te zamolim na moj e-mail, jer sa PP se nesto ne snalazim).

Pozdrav, lepo se provedi.

(P.S. A zasto idete vozom na taj put? Da npr. hocete na Hungaroring kroz ravnu i dosadnu Vojvodinu pa da shvatim zasto to radite, ali me ovo zbunjuje, pa moram da pitam sta je to sto ne znam a trebao bi mozda da znam - plasite se kise usput (a i ja je mrzim iz dna duse) ili nesto drugo?)

Znas kako, meni je ovih dionica preko glave vise, idem godisnje bar tri puta, sto motorom sto kolima i vise mi nista nije zanimljivo tu. Za Hungaroring bar imas auto put, pa tu nagazis i kilometri prosto lete, a kada vamo udjes u planine, nikad u dom! Sto si blize moru to ti km sporije idu... treba da budes spreman na moguca iznenadjenja na dionici Tjentiste-Cemerno, u sred ljeta tamo zna da se desi da jedan dan bude 10-12 stepeni (mada ne bi trebalo, ali brzo to prodjes...) i tu sam obicno prolazio kroz kisu, vrlo cesto, tako da kisno odijelo obavezno!

A sto se voza tice, ovaj put idemo zajedno djevojka i ja, sto je na mom motoru plafon 100km iz komada...

Srecan put i finu voznju zelim ;)

Jes', djevojke se brzo trose, al' nije valjda u CG neka nestasica toga, pa da to mora na voz?

Salim se!

Ako saznas za neki udoban smestaj za motor, pa javljaj i po mogucstvu posalji neku sliku da vidim o cemu se radi.("Jedna slika kol'ko 'iljadu reci", a da te ne podsecam da se finalni proizvod inzinjerskog zlopacenja i racunanja svede na crtez.)

Srecan put takodje, dobar provod i lepo vreme!

(A ako usput slucajno nadjes da neko gosti i pedantne motorcikliste, seti me se.)

Pozdrav,

Mik

064/3295-208

grasulic@open.telekom.rs

Corak! Zbog nevidjenih komplikacija sa rezervacijama i zeljeznicom srbije, izgleda da ja sjutra idem motorm dolje >:(

Tako da ova varijanta sa vozom ce da se odigra tek u povratku iz CG, pa cu tada detaljno objasniti kako sam prosao i kakva je procedura. A za ovaj BG-CG pravac su jutros ispalili jedno 50 ljudi (ukljucujuci i mene jel' ::)). Da ne objasnjavam sad korupciju i sistem koji tu vlada, prokuvao sam!

A dobro, prekjuce sam montirao nove gume, razradio ih lijepo juce na stazi pa cu u tom duhu dalje.

Dakle eto, krecem sam, sjutra ujutro, ona ruta koju sam napisao u prvom postu.

• motoras, 2461 postova
  • Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500

Citam ovo i sve mi je drago sto su te ispalili! Jebes motor ako ga meces na voz! Da je u kvaru-ni po reci,ali ovako. Srecan put!

• Drug član, 1412 postova
  • Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L

e jebajga <_< potpuno te razumem

I meni je nezgodno tih nekoliko stotina kilometara, sto zbog mesta za teret sto zbog vibracija i slicno, a fuzasteri za suvozacicu direkt na viljusci, tako da sam se bas nadao da ces uspeti da ga ukrcas pa ja posle ponovim.

Srecan ti put, pa cekamo vesti kad se vratis

Evil_Zo

Pa kud bas sjutra kad su najavili nevreme?

(Zapravo u vremenskoj prognozi najavili su za Zlatibor, pa sam odustao od ideje o izletu do Kokinog broda i jurcanja preko Borove glave.)

Jos jednom sretan put, dobar provod i lepo vreme.

• Vlasnik sajta, 5372 postova
  • Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR

Jel ide neko za CG posle 25.07...ali ne vozom nego motorom,ja bih se malo provozao,pa ako je neko usput?

Ja planiram u Bar da odem u Ponedeljak 1. Avg. Taj vikend pred 1. Avg idemo na BJB vikend voznju, pa onda nastavljam za Bar kad se vratimo.

• Zainteresovan, 575 postova
  • Motocikl: MS 1000DS, Apeninac

Jel ide neko za CG posle 25.07...ali ne vozom nego motorom,ja bih se malo provozao,pa ako je neko usput?

Ja planiram u Bar da odem u Ponedeljak 1. Avg. Taj vikend pred 1. Avg idemo na BJB vikend voznju, pa onda nastavljam za Bar kad se vratimo.

Interesantno,a gde se ide u tu voznju?

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja