sasafilipovic 290 Napisano Jul 5, 2011 Uploader, 419 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: GSXR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Konačno su mi stigle: http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=290453585268&ssPageName=ADME:X:RTQ:MOTORS:1123 30€ sa poštarinom, i extra izgledaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Jul 5, 2011 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan Jesi uzeo obe shorty? Kakav je osecaj u voznji, je l ti smeta sto su tako kratke? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasafilipovic 290 Napisano Jul 5, 2011 Uploader, 419 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: GSXR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Miloše, obe su short, za dva prsta, ja ionako kočim samo jednim prstom tako da mi za kočnicu extra odgovaraju, kvačilo... polako se navikavam na pritiskanjem sa dva prsta, mada može i sa četri da se pritiska, nisu baš toliko kratke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3230 Napisano Jul 5, 2011 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam ovakve, samo duge i crne boje. Nisu kvalitetne kao npr Rizoma, ali za ove pare nema boljih 100%. Preporuka! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Jul 5, 2011 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Do jaja su, bas se razmisljam da porucim, samo za boju da se odlucim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Jul 8, 2011 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan extra su , samo shto bih morao da vidim uzivo kratke za kvachilo , neznam kako lezi u ruci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Jul 8, 2011 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan I meni nehto frka za kratke za kvacilo. Poshto tu uvek 4 prsta koristim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chengelle 30 Napisano Jul 11, 2011 U prolazu, 43 postova Lokacija: Beograd-Jagodina Motocikl: Honda Cbr1000F (autobus) Prijavi odgovor kao problematičan eeeee pa sale imas veliki razlog da castis!!!!! xe xe..... nego mozes li da mi napravis neki automat,ili relej da sam prekida struju,sve me prst zabole kada pucam sa onu moju Lomotiju!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Jul 12, 2011 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Sasa skini te tegove sa volana, osmirglaj i ofarbaj u crno, ovako zardjalii nisu nesto... Bacaju senku na te rucice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasafilipovic 290 Napisano Jul 12, 2011 Uploader, 419 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: GSXR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ha ha, primetio si... Ma smišljam se već dugo da to uradim, ali dosta se oslanjam na ručice (malo su mi duže ruke) i spoljnim delom dlana ih sve ogulim. Na slici baš izgleda grozno... Moraću da ih ofarbam sutra. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...