Stefan Lz 4 Napisano Jul 3, 2011 U prolazu, 18 postova Lokacija: Beograd-stari grad Motocikl: Piaggio x9 250cc Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem Piaggio x9, 250cc, 19KS, 2002 god, presao 26.000 km, registrovan do kraja jula. Nove gume, servisiran kais, ulje i rolnice, kocione plocice,kao i kociono ulje, nov akumulator i svecica, amortizer volana, putni racunar sa proracunom predjenog puta,temp,sat, CBS ( koci levom rucicom oba tocka), fabricki kofer 50l, uticnica, Brembo kocnice (napred dupli disk). Nikad nije pao, nije zafarbavan. Cena 1800 eura. uz motor se dobija cerada, disc lock i jos jedan gratis kais za sledeci servis Motor se nalazi na Terazijama P.P Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Lz 4 Napisano Jul 19, 2011 U prolazu, 18 postova Lokacija: Beograd-stari grad Motocikl: Piaggio x9 250cc Prijavi odgovor kao problematičan ponovo aktuelno! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Lz 4 Napisano Jul 19, 2011 U prolazu, 18 postova Lokacija: Beograd-stari grad Motocikl: Piaggio x9 250cc Prijavi odgovor kao problematičan Nova cena zbog isteka registracije(istice 28.07.2011) 1700EUR ! necu ga registrovati jer imam radove po kuci i jos 300 cuda pa mi svaka para znaci ajmo ljudi greota da stoji ! (ispod 1700eur ne ide nikako,cekace bolja vremena) P.S. stoka mi ukrala levi retrovizor, do kraja nedelje kupujem novi ....... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Lz 4 Napisano Avgust 4, 2011 U prolazu, 18 postova Lokacija: Beograd-stari grad Motocikl: Piaggio x9 250cc Prijavi odgovor kao problematičan radovima nikad kraja! a para je sve manje 1650EUR vredi svaku paru! HITNO! odjavljujem ga danas-sutra... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Lz 4 Napisano Octobar 13, 2011 U prolazu, 18 postova Lokacija: Beograd-stari grad Motocikl: Piaggio x9 250cc Prijavi odgovor kao problematičan Idemo, ponovo aktuelno, stanje isto kao i ranije -sve je u fullu, registrovan do septembra 2012 ! (taze registrovan) Zimska cena 1700E Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...