Roki-Roki 10 Napisano Jul 2, 2011 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Njemacka Motocikl: BMW K1200R i F650GS Dakar Prijavi odgovor kao problematičan Stella Alpina je najvisočiji biketref Evrope. Od 1967 godine se “organizuje” za drugi vikend jula i okuplja preko 1000 motorista iz čitavog svijeta. Okupljanje je subotom u mjestu Rifugio Scarfiotti pored gradića Bardonecchia na planinskom masivu Piemont u Italiji, logoruje se na oko 2550 mnv odakle se u nedelju krece u osvajanje vrha Col de Sommeiller na 3050 mnv što i ne uspijeva svake godine zbog velikog snijega. Ima 40 serpentina, oko 12 km makadama a ostalo je asfalt pa se tako mogu , jedan pored drugog, naći Harley i KTM, LT i Dakar, Malaguti i Caponord . Interesantno je da nema apsolutno nikakve organizacije, takse, ulaznica, plaćanja za šator ….. sve je u privatnoj režiji i potrebno je samo dosta dobre volje a i benzin ne bi smio falit.... :mrgreen: Eto ja imam jedan cilj pa ako je ko raspoložen da mi se pridruži ….. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja knx 1 Napisano Jul 4, 2011 U prolazu, 79 postova Lokacija: Србија,Нови Сад Motocikl: suzuki DL-650 Prijavi odgovor kao problematičan Ne razumem kazes okupljanje subotom.Jel to svake subote ili koje tacno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Roki-Roki 10 Napisano Jul 4, 2011 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Njemacka Motocikl: BMW K1200R i F650GS Dakar Prijavi odgovor kao problematičan Ne razumem kazes okupljanje subotom.Jel to svake subote ili koje tacno? Jeste, svake subote u drugom vikendu jula i to od 1967 godine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja knx 1 Napisano Jul 5, 2011 U prolazu, 79 postova Lokacija: Србија,Нови Сад Motocikl: suzuki DL-650 Prijavi odgovor kao problematičan Zvuci dobro.Ja bi krenuo ako ima ko jos zainteresovan jer nebi sam? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...