tindirbp 289 Napisano Jul 1, 2011 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan opet se gasi i prekida struju,neverujem,sta bi moglo biti ajde dajte neki predlog ,vise sam izludio od tog motora,kad se ugreje nevredi mu ni bajpas sto sam mu prespojio tj direktan plus na prekidac, tako je radio neko vreme dok sad ni to nepomaze,cdi ispitan NAVODNO dobar mada ja sumnjam na njega tu sklepacinu od dela,e sad...??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Jul 1, 2011 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan koliko vremena treba da se od trokiranja povrati? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Jul 1, 2011 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan to i nije neko trokiranje on jednistavno izgubi odjednom varnicu i motor se ugasi,i ostavim ga mozda 2-3 sata i opet upali i kad se ugreje opet isto Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Jul 1, 2011 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan aha. mada elektronika se brže hladi osim ako je u pitanju davač ali svašta može da se nagađa. a ta "sklepačina od cdi" odakle ti? jel to njegova ili neka nova tj. druga? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Jul 1, 2011 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan da to je njegov cdi original,a davaci tj pikapi su pravljeni Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Jul 2, 2011 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan jel su pikapi sa halovima? ovo mi jedino pada na pamet kao termo-podložno trokiranju. pošto se kod tebe radi o "urednom simptomu" tačnije uvek isto a u vezi sa temperaturom. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Jul 3, 2011 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan jel su pikapi sa halovima? ovo mi jedino pada na pamet kao termo-podložno trokiranju. pošto se kod tebe radi o "urednom simptomu" tačnije uvek isto a u vezi sa temperaturom. a sta mislis da nisu pikapi a??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Jul 3, 2011 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan to i nije neko trokiranje on jednistavno izgubi odjednom varnicu i motor se ugasi,i ostavim ga mozda 2-3 sata i opet upali i kad se ugreje opet isto jesi li siguran da izgubi varnicu,mislim kad se ugasi,jesi pogledao bas u tom trenutku... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Jul 3, 2011 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan to i nije neko trokiranje on jednistavno izgubi odjednom varnicu i motor se ugasi,i ostavim ga mozda 2-3 sata i opet upali i kad se ugreje opet isto jesi li siguran da izgubi varnicu,mislim kad se ugasi,jesi pogledao bas u tom trenutku... 105 % Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Jul 3, 2011 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan e,,ondak lepo iz madjarske marucis bezkontaktno paljenje,preradis to malko,i resis problem.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Jul 4, 2011 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan ajme majko mila pa kako sad to na nabudzakam?? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Jul 5, 2011 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan ma to je za smece za nista drugo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ratboy 1389 Napisano Jul 5, 2011 Zainteresovan, 952 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mozda je vreme da angazujes nekog drugog, poceo si da gubis zivce. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Jul 5, 2011 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ako je za smeće a ti ga tako feleričnog daj u oglase pa da ga pazarim za male pare. ajsad, čik: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Jul 5, 2011 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda je vreme da angazujes nekog drugog, poceo si da gubis zivce. a ti ih nebi izgubio kad bi video gomilu gvozdja i zica svukuda sprovedenih samo de treba da budu tu ih nema??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Jul 5, 2011 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan ako je za smeće a ti ga tako feleričnog daj u oglase pa da ga pazarim za male pare. ajsad, čik: reko sam to drugaru da mu je to najpametnije,sta drugo :zbunjen: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Jul 6, 2011 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan `misija zavrsena,nemogu vise...lockkkkkkkkkk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...