Ludiserviser 1 Napisano Jun 30, 2011 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Crna Gora Bar Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sam cuo na tw-u da je kod Budve poginuo Momak iz Uzica izgubio kontrolu i udario u stub dalje detalje neznam ko zna vise javljaj teee? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Supermoto_fan 12 Napisano Jun 30, 2011 U prolazu, 62 postova Lokacija: Podgorica, Crna Gora Motocikl: Honda Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Istina je, nazalost... http://www.vijesti.me/vijesti/bozidar-marjanovic-41-uzica-poginuo-brajicima-clanak-26579 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano Jun 30, 2011 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Moje saucesce porodici i prijateljima. Ne brze od zivota :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
papacito 1354 Napisano Jul 1, 2011 Svrati ponekad, 232 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan tuga sta vise reci ,,prosto ne volim da ulazim u ovaj deo podforuma ,, pocivaj u miru brate Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...