malitomic 1951 Napisano Jun 30, 2011 Drug član, 1275 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju Monokey metalna ploca za kofer. Ploca je bila siva sad je plastificirana u crnu boju, na srednjem rebru otkinuto parce velicine 2,5x1,5cm, na sredini ima natpis Aprilia. Prodajem je jer uz nosac kofera koji hocu da kupim mora da se kupi i ploca, tako da je ova visak. Cena 20 evra TEL:065/525-3162 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feelgod 242 Napisano Jun 30, 2011 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Bez ljutnje bilo je mnogo bolje ocuvanih za iste novce samo pise GIVI umeso APRILIA. Ako je zbog toga cena takva onda oke,srecno sa prodajom Na prodaju Monokey metalna ploca za kofer. Ploca je bila siva sad je plastificirana u crnu boju, na srednjem rebru otkinuto parce velicine 2,5x1,5cm, na sredini ima natpis Aprilia. Prodajem je jer uz nosac kofera koji hocu da kupim mora da se kupi i ploca, tako da je ova visak. Cena 20 evra TEL:065/525-3162 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1951 Napisano Jul 1, 2011 Drug član, 1275 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je kofer cija je ploca, i na njemu takodje pise Aprilia. Ako se bolje pogleda mislim da je u pitanju Givi Maxia ili neka Kappa. Mislim da je ova metalna ploca bolja jer savrseno zabravljuje kofer na nju. Imao sam ranije Givi plasticnu i stalno je klimala. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor pita 15 Napisano Jul 3, 2011 U prolazu, 3 postova Lokacija: bgd vracar Motocikl: gsx 600 f Prijavi odgovor kao problematičan Bez ljutnje bilo je mnogo bolje ocuvanih za iste novce samo pise GIVI umeso APRILIA. Ako je zbog toga cena takva onda oke,srecno sa prodajom Na prodaju Monokey metalna ploca za kofer. Ploca je bila siva sad je plastificirana u crnu boju, na srednjem rebru otkinuto parce velicine 2,5x1,5cm, na sredini ima natpis Aprilia. Prodajem je jer uz nosac kofera koji hocu da kupim mora da se kupi i ploca, tako da je ova visak. Cena 20 evra TEL:065/525-3162 ovaj feelgod samo trazi neke mane,neverovatno.pa kolko treba da kosta ta ploca ako je 20 evra puno? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 518 Napisano Jul 3, 2011 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan Bez ljutnje bilo je mnogo bolje ocuvanih za iste novce samo pise GIVI umeso APRILIA. Ako je zbog toga cena takva onda oke,srecno sa prodajom Na prodaju Monokey metalna ploca za kofer. Ploca je bila siva sad je plastificirana u crnu boju, na srednjem rebru otkinuto parce velicine 2,5x1,5cm, na sredini ima natpis Aprilia. Prodajem je jer uz nosac kofera koji hocu da kupim mora da se kupi i ploca, tako da je ova visak. Cena 20 evra TEL:065/525-3162 ovaj feelgod samo trazi neke mane,neverovatno.pa kolko treba da kosta ta ploca ako je 20 evra puno? pa sta mislis ...........da je on kupac potencijalni pa zato komentarise cenu..mislim da se varas,,,,,,,,jer sve vise ljudi komentarise cene a da i nema nameru uopste da kupi ...strasno nasta nam se sveo forum ! a ADMINI I ne reaguju ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feelgod 242 Napisano Jul 4, 2011 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ja sam naglasio da se covek ne naljuti jer sam ja kupio direktno u MotoLandu u Bg-u kompletan Wingrack nov sa migavcima za 9000 a za 50ak su ludi na forumu prodavali polovan,samo iz tog razloga sam se javio. inace ne komentarisem nista,kao gomila vas koji samo trazite kavgu.i nisam srao po drugima kada su moj motor komentarisali. zao mi je stvarno sto sam ista rekao ali ipak je nosac ostecen i to je sve.A na forumu redovno pazari i niko nikad nije imao problema samnom kao sto sam uzeo i Gajin TDM koga su, mislim na Gaju, svi pljuvali cak i admini, opasuljite se malo. POZZZ svim doboronamernim kao sto sam ja bio Bez ljutnje bilo je mnogo bolje ocuvanih za iste novce samo pise GIVI umeso APRILIA. Ako je zbog toga cena takva onda oke,srecno sa prodajom Na prodaju Monokey metalna ploca za kofer. Ploca je bila siva sad je plastificirana u crnu boju, na srednjem rebru otkinuto parce velicine 2,5x1,5cm, na sredini ima natpis Aprilia. Prodajem je jer uz nosac kofera koji hocu da kupim mora da se kupi i ploca, tako da je ova visak. Cena 20 evra TEL:065/525-3162 ovaj feelgod samo trazi neke mane,neverovatno.pa kolko treba da kosta ta ploca ako je 20 evra puno? pa sta mislis ...........da je on kupac potencijalni pa zato komentarise cenu..mislim da se varas,,,,,,,,jer sve vise ljudi komentarise cene a da i nema nameru uopste da kupi ...strasno nasta nam se sveo forum ! a ADMINI I ne reaguju ! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1951 Napisano Jul 6, 2011 Drug član, 1275 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...