sparco 149 Napisano Jul 22, 2007 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan E tako idem ja danas na 6000stepeni ulicom i ispred mene seljacina matora iz sela na pravcu koci krece koci krece koci krece, i ja naravno izgubim zivce , dam zmigavac krenem u preticanje i lik mrtav ladan ooooooopal skrene , ja pobjegnem u desno na kocenje , crash barom i utegom volana mu oderem vrata cijela i iznad tocka blatobrane bocne , a cura iza mene okine mu koljenom retrovizor cio , nekako motor krene u pad , cimnem ga zadrzim na lijevij nozi i jednom tukom, poguram nju da skoci da se makne skocim i ja i motor padne , srecom smo zivi, njoj koljeno malo nagrdjeno al nista strasno sitniji podlivi , motoru ni truncica ogrebotine, za nevjerovat , ja u tom trenu sagorim odletim uhvatim auto za bravu pocnem da cupam bijem sakam izgorim kad vidim izlazi starkelja mrtav ladan i vice vidji civjece nov auto ode mi terovizor, i naravno da ga ne bi ubio, a iskreno sam se prepao za curu bio i poludio , dignem motor upalim sjednem nju odem na dorucak , kad je sve sa andjelima i kad je takav kreten u pitanju , najbolje produziti, sta cemo show must go on . Evo i ja malo da pocnem ko svi PAZITE SE LJUDI i na glupih 20 na sat vas moze neko urnisati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sailor 6 Napisano Jul 22, 2007 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Mačvanska Mitrovica Prijavi odgovor kao problematičan poludeo svet od vrucine...idu i nevide nista..a kamoli bajk,vazno je da si dobro reagovao i da si stigao na dorucak ;D..a i da si ga napao jos bi vecu bedu sebi navukao na vrat..ovako je bolje... pozdrav i vise srece ubuduce.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The_Dog 0 Napisano Jul 22, 2007 Svrati ponekad, 129 postova Lokacija: Wien Prijavi odgovor kao problematičan a on je skrenuo bez zmigavaca ????? :o lool bolje sto nisi nista radio jer staces i njemu udarila vrucina u glavu i hoce sto pre da stigne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 493 Napisano Jul 22, 2007 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan S r e c a !!! P.S Kakav je bio dorucak !? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleSlash 12 Napisano Jul 22, 2007 Svrati ponekad, 181 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Yamaha FZX 750 Prijavi odgovor kao problematičan ja moram da ti priznam da si mnogo hrabar!!! treba biti hrabar da zadrzis sebe i iskuliras!!! ja ne verujem da bih sve tako mirno prihvatio!!! svaka cast!!! pozdrav!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Jul 23, 2007 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan kulirao sam i gore situacije heheheh sta ces cio zivot u treninzima , samokontrola je majka svega , malo zdravog razuma i idemo dalje i opet kazem nije li to ono sto sam od zivotinja razlikuje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...