Jump to content

Moto Zajednica

Treba mi gepek za kofer

Recommended Posts

• Ne glasam - ne ćutim, 395 postova
  • Motocikl: Kawasaki Ninja ZX-14R

Ne znam kako se to zove, ja sam to nazvao gepek za kofer - žičana rešetka koja se montira na poklopac kofera, pa onda mogu gurtnama da zavežem nešto i tako proširim kapacitete kada idem na put.

Ako to ima negde da se kupi, voleo bih da znam gde!

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 17 postova

Ne znam kako se to zove, ja sam to nazvao gepek za kofer - žičana rešetka koja se montira na poklopac kofera, pa onda mogu gurtnama da zavežem nešto i tako proširim kapacitete kada idem na put.

Jesi li nasao prtljaznik?post-7423-0-49451900-1310377277_thumb.jpg

• U prolazu, 17 postova

Jesi li nasao prtljaznik?post-7423-0-49451900-1310377277_thumb.jpg

• Drug član, 1225 postova
  • Motocikl: BMW R1100R

Imas u luisu, mislim da je 39eura. Mozes sam da napravis. Svetlo vucena sipka debljine 8mm i duzine 3metra kosta 126 din.Cetiri matice m-6 prokronske 44 din, 8 podloski sa gumom 20 din. Hromiranje 850din, ili plastificiras 270 din. Oblik i velicinu odredi prema tvom koferu, a visinu od kofera oko 20mm. Ako trebas neku informaciju u vezi resetke, kako ti kazes javi se na- 064-4889745 Dane.:zdravo:

• Ne glasam - ne ćutim, 395 postova
  • Motocikl: Kawasaki Ninja ZX-14R

Imas u luisu, mislim da je 39eura. Mozes sam da napravis. Svetlo vucena sipka debljine 8mm i duzine 3metra kosta 126 din.Cetiri matice m-6 prokronske 44 din, 8 podloski sa gumom 20 din. Hromiranje 850din, ili plastificiras 270 din. Oblik i velicinu odredi prema tvom koferu, a visinu od kofera oko 20mm. Ako trebas neku informaciju u vezi resetke, kako ti kazes javi se na- 064-4889745 Dane.:zdravo:

Imam nov kofer, pa hoću nešto originalno, fabrički (ako bih nešto pravio, budžio, teško da bih ikada prodao kofer). Trebalo mi za vikend za Rajac, pa sam se nadao da ima negde da se kupi. Dok mi stigne iz Luisa, prođe sezona! Ipak, veliko hvala na informacijama!

• Svrati ponekad, 488 postova
  • Motocikl: Kawasaki GPZ 500s - Ferdinand

Mnogo rano razmišljaš o prodaji kofera, obzirom da kažeš da je nov. Idi u Laboratoriju, i izaberi jedan od grilova koje imaju gotove, ili će ti već napraviti neki po ukusu. Namontiraju ti na licu mesta, nema da pušta, i ne izgleda "nabudženo". Jednog dana može samo da ti podigne cenu kofera...jer je nabudžen :takoje:

• Podržavam 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja