nanuk021 1 Napisano Jun 28, 2011 U prolazu, 0 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SUZUKI DL-650 V-strom Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem PROBIKER jaknu, velicina 56. Jakna je par puta nosena, stvarno je kao nova. Kombinacija koze i tekstila. Poseduje sve protektore i postavu koja se vadi. Cena 70e A kupcu ove jakne dajem na poklon Kawasaki jaknu M velicine. JAKNU SAM KUPIO OD RED BULL-a STVARNO JE ODLIČNA SVE JE KAKO JE REKAO SAMO IMAM MALI PROBLEM MALA MI JE ! TAKO DA LJUDI AKO JE NEKO ZAINTERESOVAN CENA JE ISTA ( 70 EVRIĆA) ! :'( 064/499-7833 Novi Sad 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
profesorkosmosic 323 Napisano Jun 28, 2011 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Kosjerić Motocikl: Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Koliki si ti kad ti je mala, čisto da uporedim da li bi meni odgovarala. Ja sam 175cm i 90kg Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mare gsxr750 46 Napisano Jun 28, 2011 U prolazu, 74 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSXR-750 k8 & Cpi popcorn 50 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam visok 185, imam oko 92 kila, jel meni pase? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s_dakic 41 Napisano Jun 29, 2011 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Kawasaki KLE - 2004 Prijavi odgovor kao problematičan Kawasaki jakna...koja je velicina...? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RedBull 30 Napisano Jun 29, 2011 U prolazu, 53 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Lc4 640sm Prijavi odgovor kao problematičan Kawasaki jakna...koja je velicina...? Lepo pise da je M Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nanuk021 1 Napisano Jun 29, 2011 U prolazu, 0 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SUZUKI DL-650 V-strom Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, PROBIKER jakna je za nekoga od 170-180 cm visine i težine do 90 kg ! Kawasaki jakna je letnja bez protektora, vel.M ( do 180 cm i 75-80 kg )! To je to,cena kao što rekoh 70 E za obe ! P.S. Plače mi se što mi je mala al jbg.... :'( Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3006 270 Napisano Jun 29, 2011 Zainteresovan, 666 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima neke protektore? Ne vidim na slikama... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vanjus 89 Napisano Jun 29, 2011 HTTP 404 page not found, 87 postova Lokacija: Futog Motocikl: suzuki freewind xf650 Prijavi odgovor kao problematičan El imaš ti druže neki drugi broj telefona, na ovom si stalno nedostupan. Zvao sam te i juče i danas - i sit se ispričao sa tetkom iz telekoma oba puta javi mi se na 062 272 475, zanimaju me jakne. Pozdrav! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nanuk021 1 Napisano Jun 29, 2011 U prolazu, 0 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SUZUKI DL-650 V-strom Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi čitajte malo, u prvom postu sam naveo da ima sve protektore! Znači LAKAT, RAME , LEĐA ! POSTAVA SE SKIDA ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nanuk021 1 Napisano Jun 29, 2011 U prolazu, 0 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SUZUKI DL-650 V-strom Prijavi odgovor kao problematičan PRODATO !!!!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...