Mario M. 53 Napisano Septembar 14, 2011 Svrati ponekad, 225 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha XT 600 E Prijavi odgovor kao problematičan I dalje nista od sklika Vrtim ove stranice sve u nadi... kad ono nista... Drugar gleda da kupi xj ili nesto slicno za prvi motor, uspeo sam da ga odgovorim od toga i sad je snimio quannon i zaljubio se Pisi malo od xj kako se pokazao ,probleme ako je imao i tako... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
safet su 155 Napisano Septembar 15, 2011 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: SUBOTICA Prijavi odgovor kao problematičan čestitam na motoru :takoje: čitam stranu po stranu samo da bih video sličice kad ono još ih nema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ins@in 3 Napisano Octobar 4, 2011 U prolazu, 12 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Keeway Outlook 150 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde bre neke slike prelista za Dzabe tri strane Ako je do vode dodji do Bg-a ima voda ima sampon ima sve i da castis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_baby 85 Napisano Octobar 8, 2011 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha xj600 S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan I dalje nista od sklika Vrtim ove stranice sve u nadi... kad ono nista... Drugar gleda da kupi xj ili nesto slicno za prvi motor, uspeo sam da ga odgovorim od toga i sad je snimio quannon i zaljubio se Pisi malo od xj kako se pokazao ,probleme ako je imao i tako... Pa...ja sam jako zadovoljna.... dodushe,loshi su mu lanac i lanchanici i gume..verovatno se prethodnici nisu bash brinuli o njemu..... to imam da zamenim.... shto se samog motora tiche,extra je kvalitetan... troshi chini mi se do max 7l po gradu ali josh nisam ustanovila to u litar (ne zameri) nisam ga vozila previshe ali konkretno ovu nedelju sam se bash navozala i sve vishe mi odgovara.... btw...izvinjavam se za slike....ostala sam bez kartice iz aparata koju nikako da kupim..... sve u svemu,motor je tu i bice slika ..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikeli.pg 711 Napisano Decembar 20, 2011 Zainteresovan, 841 postova Lokacija: Montenegro - PG Motocikl: Honda Varadero xl 1000 v Prijavi odgovor kao problematičan Odlican si motor kupila. Volio bih da vidim te slike zaista... Uzivaj u vozjni i pravi sto vise fotki za ,,putopise ,, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...