djura 28 Napisano Februar 16, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ako ste se ikada pitali kako izgleda pasti sa motora, ovo je snimak sa kamere sa kacige: http://www.break.com/index/helmetcamcrash14.html PS ako, ne baj Boze, padnem, voleo bih bar da mi prva pomoc bude ovakva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Februar 16, 2006 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jbt onom retardu treba nabiti rucnu da ne kazem gdje :roll: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Februar 16, 2006 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Možda nisam najbolje video al' mislim ni da se bajker nije nešto potrudio da zakoèi, :? bar onoliko koliko je im'o vremena :cry: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smajser 18 Napisano Februar 16, 2006 Zainteresovan, 593 postova Lokacija: Vracar, Singidunum,Legio IIII Flavia Felix Prijavi odgovor kao problematičan PS ako' date=' ne baj Boze, padnem, voleo bih bar da mi prva pomoc bude ovakva [/quote'] Baja je pomislio da je u Raju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cale 9 Napisano Februar 16, 2006 In memoriam, 783 postova Lokacija: Ottawa, Canada Prijavi odgovor kao problematičan On nije imao gde, osim MOOOZDA u levu traku. Drzao je propisno odstojanje, nije vozio prebrzo, a kako je vozac auta izgubio kontrolu, pojma nemam. Mozda je cackao oko radija ili tako nesto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 943 Napisano Februar 17, 2006 Drug član, 1574 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Meni ne radi, otvori se sve al win media play nece da mrdne..ovo mi se cesto desava i izludjuje me...koja je velicina filma? Jel moze neko da ga skine i sibne na mail? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Februar 17, 2006 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mozda ti treba neki kodek. Evo ti direktan link http://media1.break.com/dnet/media/content/helmetcamcrash14.wmv Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 943 Napisano Februar 17, 2006 Drug član, 1574 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan ..ne radi mi link....jbg:) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Februar 17, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan a da ti mi prepricamo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 943 Napisano Februar 17, 2006 Drug član, 1574 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan haha..da...probacu sa kompa kuci, ovaj ima neke idiotske security settings, mozda je zbog toga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejang 1 Napisano Februar 17, 2006 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ma jok... nestade sa servera... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejang 1 Napisano Februar 17, 2006 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Nasao sam na drugom mestu, ako je to to (a sudeci po vasim komentarima mislim da jeste): http://www.dumpalink.com/media/1139912784/First_Person_Motorcycle_Crash Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Februar 17, 2006 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan On nije imao gde' date=' osim MOOOZDA u levu traku. Drzao je propisno odstojanje, nije vozio prebrzo, a kako je vozac auta izgubio kontrolu, pojma nemam. Mozda je cackao oko radija ili tako nesto.[/quote'] Ma drogirani imbecil je ocito povukao rucnu, za 20 cm je zamalo zakacio i auto pored. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...