OSATI 0 Napisano Jun 26, 2011 U prolazu, 1 post Lokacija: PN / SUME I DOLINE Motocikl: TRANS 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari,ne vozim skutere,samo pamet u glavu...i predje u naviku ...i uzivas u voznji...ako zuris kreni ranije...i redovno proveravaj ulje ako nemas prozorce...obavezno nosi opremu...i bolje ti pusti njih ...i odrzavaj masinu..i tako ja sam Vladan - oskar-osati-vozim hondu vt600- odraso na t5 - na vidiku je transalp650- i skoro sam dobio sina pa moram da uzmem Veliki motor...........................pozzzzzzzzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4466 Napisano Jun 26, 2011 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav i tebi i sinu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cvele 1389 953 Napisano Jun 27, 2011 Bad Boy, 170 postova Lokacija: Banat :) Motocikl: Zx6r Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav i dobro dosao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladacbrpc25 162 Napisano Jun 30, 2011 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd//Novi Beograd Motocikl: Honda cbr 600 f2 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...