Ćili 674 Napisano Jul 21, 2007 Drug član, 935 postova Lokacija: Beograd - Mirijevo Motocikl: Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan cili@beotel.yu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gasho 5 Napisano Jul 21, 2007 Zainteresovan, 666 postova Lokacija: CG Prijavi odgovor kao problematičan Pa kako možeš da spavaš, zdravlja ti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćili 674 Napisano Jul 21, 2007 Drug član, 935 postova Lokacija: Beograd - Mirijevo Motocikl: Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan Ko spava? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gasho 5 Napisano Jul 21, 2007 Zainteresovan, 666 postova Lokacija: CG Prijavi odgovor kao problematičan Pa kažeš da ćeš to pogledati ujutro. Pa ne bih mogao oka da sklopim dok to ne otkrijem... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćili 674 Napisano Jul 21, 2007 Drug član, 935 postova Lokacija: Beograd - Mirijevo Motocikl: Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan Nemam izbora, napolju mrak, samo cu da se iznerviram i oznojim, tesko da cu ista uraditi. Ovako imam jos malo vremena da se tesim da je samo ta zezalica i da nisam unistio motor.... Vec sam u onoj fazi "bitno je da sam ziv i zdrav" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dfast 446 Napisano Jul 21, 2007 Zainteresovan, 493 postova Lokacija: NL / Bgd Motocikl: Honda Vision Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti je motor normalno radio u tih 5km i nije digao temperaturu, ili zvucao cudno ili gubio na snazi onda imas srece, tj kvar je u elektro instalaciji. Inace za ubuduce, crvena lampica znaci trenutno zaustavljanje i gasenje masine i guranje ili slep do kuce ili majstora. Znaci usled nekog razloga je doslo do pada pritiska ulja i masina nema podmazivanje a kad nema podmazivanja, stradaju lezajevi, prvo na radilici a zatim svi ostali redom. Nadam se da je kod tebe samo pala zica na masu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Jul 22, 2007 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Koliko ti je motor bio u komi, tj. koliko je ležao na zemlji. Od samog pada na bok nema šanse da se bilo šta prekine i sjebe od instalacija i sl, obzirom da u toku vožnje sve te sile su x10. Da li je postojala šansa da ti je benzin iz rezervoara prodro nekako u karter sa uljem negde kroz cilindar, dok je motor ležao, i samim tim razredio ulje, pa sada ne može da nabije pritisak?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćili 674 Napisano Jul 22, 2007 Drug član, 935 postova Lokacija: Beograd - Mirijevo Motocikl: Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan E vidis to ne znam koliko je lezao na boku. Medjutim, nisam primetio da je nivo ulja toliko porastao. Palo mi je to na pamet, ali mi majstor rece da nije problem ako se slilo, recimo, pola litra, to bi trebalo da ispari po ovoj vrucini, problem bi nastao da se slilo par litara, a to sigurno nije jer sam proverio koliko ima corbe u rezervoaru. Nisam video da toliko fali. Ono sto sam mislio da je prekidac za copavu je izgleda ta budza za merenje pritiska ulja, mora biti jer nema tu nista drugo slicno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano Jul 22, 2007 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan kada otkacis zicu dali sija i dalje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćili 674 Napisano Jul 22, 2007 Drug član, 935 postova Lokacija: Beograd - Mirijevo Motocikl: Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam je otkacinjao, samo sam locirao to sranje, a izgleda sve kao da je netaknuto, zica nigde nije razlabavljena, nigde nista ne pipa. Idem sad da skinem zicu pa da vidim. Primetio sam da je ceo onaj nosac cajgera na koji se srafe retrovizori malo pomeren, pa mi je palo na pamet da mozda zicica pipa negde pri instrument tabli... idem da skinem tu zicu pa cu da vidim jel svetli kad se skine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćili 674 Napisano Jul 22, 2007 Drug član, 935 postova Lokacija: Beograd - Mirijevo Motocikl: Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan Evo da prijavim, posle mnogo prolivenog znoja, j...h mu mamicu! Hvala svima koji su pomogli, a pomogli su mnogo! Dakle ta budzica (zvacu je davac) ima u sebi malu membranicu koja se nekako zastopala, izgleda da je kad je motor bio oboren povukla neko djubre sa dna kartera. Naslonio sam motor na drvo, na desnu stranu da ulje ne bi prosikljalo, odvrnuo davac, zatim sam stavio ortaka da drzi prst na toj rupi dok ja nisam malo prodzarao i ocistio unutra, zavrnuo to nazad na mesto, spojio zicicu, reko "pomozi boze" i upalio motor. Na leru i dalje gori lampica, ali kad sam ga odvrnuo na 6-7000, ugasila se. Probao sam jos par puta, palio, gasio, sve normalno. Eto, jos jedno iskustvo, da znate sta sve moze da se desi. Jos jednom, hvala svima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlaxxdee 7 Napisano Jul 22, 2007 Svrati ponekad, 369 postova Lokacija: Cacak Prijavi odgovor kao problematičan Eto najbinije je da si resio problem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duh 4 Napisano Jul 22, 2007 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha Xt 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pratio sam cutke temu, drago mi je da je sve ok... Honda je to. ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bata gpz 5 Napisano Jul 22, 2007 Svrati ponekad, 264 postova Lokacija: Banovo Brdo Prijavi odgovor kao problematičan Znao sam da je tu problem.Kao sto sam ti vec rekao. A sad lepo ispusti to "djubre",ulje.Promeni filter ulja i sve ce biti dobro. Ne volim da cujem da neko na taj nacin popravlja motor.Ne znam kada si promenio ulje i filter.Ali ako je "djubre",obavezno promeni. Ovo sam ti napisao,kao savet. Motor(agregat),mora da bude cist.Vidim da si u Mirjevu.Blizu ti je mass-company.Idi kupi za ciscenje "engine cleaner".Sipaj u staro ulje.Neka radi 15 min. na radnoj temperaturi.Onda to ispusti.Neka se dobro iscedi.Kosta 13 evrica.Tamo uzmi filter ulja(500-600 din.).Promeni filter.I sipaj ulje(To odluci sam koje.Necu da sugerisem).Je koristim motul 5100 15-50.I mora sve da bude kao "med".Moj savet.Ako hoces da ti motor traje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćili 674 Napisano Jul 22, 2007 Drug član, 935 postova Lokacija: Beograd - Mirijevo Motocikl: Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan Promenio sam ulje pre 2500 km, filter uvek kad i ulje, al eto.... probacu sa tim engine cleanerom. Inace evo vec treci put sipam Silcolene Ride 15-50 (inače nisam još dorastao da imam ovo ili ono omiljeno ulje, ja sam još u fazi da mi je svako dobro ako je novo, ako se menja do 5000 km i ako motor i menjač rade normalno). Duše, nadam se da će se ispostaviti da je i kod tebe nesto (relativno) banalno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
okrad 11 Napisano Jul 22, 2007 Zainteresovan, 577 postova Prijavi odgovor kao problematičan 'si javio Joci? 'el plak'o? ajd uzdravlje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bata gpz 5 Napisano Jul 22, 2007 Svrati ponekad, 264 postova Lokacija: Banovo Brdo Prijavi odgovor kao problematičan 'si javio Joci? 'el plak'o? ajd uzdravlje :D nisi normalan :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yamaha tt 600 0 Napisano Jul 7, 2012 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Potrebna mi je pomoc, imam yamahu tt 600 jednom prilikom mi je pala na levu stranu, ali sam je zadrzao cak i nije dotakla zemlju, iscurelo je malo goriva i posle sam jedva upalio motor, od tad motor nece lepo da primi gas i stalno puca samo kad kad se desi da probije i da primi pun gas. Gde li ga sve nisam vozio na popravku ali ni jedan majstor nezna sta mu je, MOLIM POMOZITE MI AKO ZNATE STA JE U PITANJU. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano Jul 8, 2012 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Joca je bio potpuno u pravu,imao si srecu da ti nije prolupao.Vidjao sam motore koji su se raspali zato sto im je posle pada upalio lampu a oni ga vozili do kuce.Verovatno bi ti neko od majstora to resio za cas i mozda te nebi ni kostalo ovako je moglo da te kosta mnogo.U ovakvim situacijama nestrucni saveti mogu mnogo da naude. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...