miksamgm 1068 Napisano Jun 24, 2011 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan Posto sam sklon experimentisanju a glavni hobi i razonoda u zivotu su mi auti i motori(sportovi 0,cak ni na TV-u),volim da probam sve ko majmun,al se brzo zasitim,stavljam Burgera u zamenu za NESTO ??? Suzuki Burgman 400,2000godiste Fabricko stanje,koliko sam ja kao laik uspeo da ispitam(nije lomljen i krsen) ima poneku ogrebotinu,ali nista opasno i srceparajuce. Registracija je istekla pre 20-ak dana,moze prevod,a moze i produzetak (bolje prevod) Zamenjeno ulje i filter pre 600km(toliko sam presao na njemu),gume su dobre,odlicno poteze,max. brzina po cajgeru 155km/h.Sve od dugmica i instalacije je ispravno. Jedine zamerke su malo slabiji akumulator(tek izasao iz garancije),nekad sporije zavergla(kad ostavim upaljena svetla dok ga palim) ali me nije nigde izdao. I druga zamerka je ta da treba da se zamene semerinzi u viljusci,jer se "sabila" 5-6cm.Uglavnom nije ukrivljen,nevuce i nebaca,ulazi u krivine kao blesav. Cena bi recimo bila oko 1.700e TEL: 064/413-3678 Sto se zamena tice,moze neki auto,moze teretni pikap,moze i neki motor.Moze moja doplata,ne prevelika,sve zavisi koliko je ponuda interesantna Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Jul 1, 2011 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Jul 7, 2011 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan Prodato. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...