FatBastard 0 Napisano Jun 24, 2011 U prolazu, 26 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha DragStar 650 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Poshtovanje, potrebno mi je mishljenje ljudi koji imaju iskustva sa ovim motorima i njihov savet oko odabira... Yamaha Drag Star 1100, 2001 godishte, 60000km, sva dodatna oprema ili Kawasaki VN 800, 2003 godishte, 30000km, takodje sva dodatna oprema ? Cena im je ista... Kupujem za svoju dushu, da mogu sa zhenom da se vozam po Srbiji i dalje, ali i po Beogradu... Oba motora su zaista ochuvana savrsheno, sve radi perfektno... Hvala, Marko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZZ 424 Napisano Jun 24, 2011 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Luzern Motocikl: Kawasaki VN800A Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja ću da ti kažem pošto imam VN800, super je, dobro poteže, vozio sam i drag star Meni je drag bolji zbog kardana (čistija je guma), bolje poteže, ima 62hp a VN 55hp E sad, ako gledaš ekonomičnost, VN troši oko 5l (kataloški 4,7) a drag mislim da cepa oko 7l (ne drži me za reč) Cena registracije mislim da je ista, tu negde Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FatBastard 0 Napisano Jun 24, 2011 U prolazu, 26 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha DragStar 650 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Da, tako i ja otprilike razmishljam, samo me plashi ovih 60000... Je l bolje uzeti DragStar 1100 koji je preshao 60000 ili DragStar 650 koji je preshao 10000 ? Koja je razlika u velichini, snazi, vozhnji na putu ? Moram da priznam da nisam vozio ni jedan ni drugi... :S Vozio FZ6 i Virago 535, ali nikad neshto ovog tipa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Jun 24, 2011 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan XVS 650 40ks sa 215 kg XVS 1100 62ks sa 260 kg Razlika je drastična u korist 1100, jedino je registracija skuplja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FatBastard 0 Napisano Jun 24, 2011 U prolazu, 26 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha DragStar 650 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Da uzmem 1100 i da ne mislim ? 'ebesh 60hiljada ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Jun 24, 2011 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan 60000km za propisno odrzavan motor i normalno vozen ne treba da te zabrinjava. Ne mora da znaci da je u losijem i potrosenijem stanju od nekog drugog koji ima 20000 na satu koga je vozio neko ko ga nije volio. Najbitnije je stanje motora. Kad kupujes, gledaj i gazdu, dosta ces saznati i o motoru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZZ 424 Napisano Jun 24, 2011 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Luzern Motocikl: Kawasaki VN800A Prijavi odgovor kao problematičan Ma to je ništa, ja sam moj uzeo sa 40000, a sad je 70000, za ove 3. sezone samo sam bacio pare na gorivo i ulje...i sajle...radi bolje nego sa 40000 Mislim da ću preskočiti 150000km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motofrik 11 Napisano Jun 24, 2011 U prolazu, 67 postova Lokacija: Nord of country Motocikl: Kawa V2 Prijavi odgovor kao problematičan Pošto sam prije imao 800Classic, sada imam 900Classic... ja bih rekao VN. Kao što je več ZZ napisao, Dragstar troši malo više, ali je i veči motor. Ni jedan ni drugi nije loš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FatBastard 0 Napisano Jun 25, 2011 U prolazu, 26 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha DragStar 650 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na odgovorima, ali desilo se neshto neochekivano... Kupio sam Kawasaki ZRX 1200R... 2004, preshao 20000... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Jun 25, 2011 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo majstore kupio si opasan motor, čestitam Baci neku sliku, nemoj da si neki Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1358 Napisano Jun 25, 2011 I N S T R U K T O R, 1203 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Bravo majstore kupio si opasan motor, čestitam Baci neku sliku, nemoj da si neki I ja sam to isto uradio i odusevljen sam, prezadovoljan. ( Mislim kad vec nemam para za CB 1300, naime kazu da je on jos bolji) Daj slike i neki kratak opis ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZZ 424 Napisano Jun 28, 2011 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Luzern Motocikl: Kawasaki VN800A Prijavi odgovor kao problematičan Moze svaki al' najbolji je kawasaki Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s a n j a 130 Napisano Jul 4, 2011 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Kostolac,Srbija Motocikl: Gilera Typhoon X Prijavi odgovor kao problematičan Normalno glasam za VN-a.Mi posedujemo VN 900 a prijatelj ima dragstara i večito se malo "prepucavamo" koji je bolji motor. Niko nema ovaki kawasaki. :moto3: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...