miksamgm 1068 Napisano Jun 23, 2011 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan Posto sam sklon experimentisanju a glavni hobi i razonoda u zivotu su mi auti i motori(sportovi 0,cak ni na TV-u),volim da probam sve ko majmun,al se brzo zasitim,stavljam Burgera u zamenu za NESTO ??? Suzuki Burgman 400,2000godiste Fabricko stanje,koliko sam ja kao laik uspeo da ispitam(nije lomljen i krsen) ima poneku ogrebotinu,ali nista opasno i srceparajuce. Registracija je istekla pre 20-ak dana,moze prevod,a moze i produzetak (bolje prevod) Zamenjeno ulje i filter pre 600km(toliko sam presao na njemu),gume su dobre,odlicno poteze,max. brzina po cajgeru 155km/h.Sve od dugmica i instalacije je ispravno. Jedine zamerke su malo slabiji akumulator(tek izasao iz garancije),nekad sporije zavergla(kad ostavim upaljena svetla dok ga palim) ali me nije nigde izdao. I druga zamerka je ta da treba da se zamene semerinzi u viljusci,jer se "sabila" 5-6cm.Uglavnom nije ukrivljen,nevuce i nebaca,ulazi u krivine kao blesav. Cena bi recimo bila oko 1.700e Sto se zamena tice,moze neki auto,moze teretni pikap,moze i neki motor.Moze moja doplata,ne prevelika,sve zavisi koliko je ponuda interesantna Slike nemam,bice sutra. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kovac85 38 Napisano Jun 24, 2011 U prolazu, 62 postova Lokacija: Pecinci Motocikl: Aprilia atlantic 125 Prijavi odgovor kao problematičan zamena za kawasaki zzr500 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Jun 24, 2011 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan zamena za kawasaki zzr500 ne,imao sam ga vec Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Jun 24, 2011 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaki 3 Napisano Jun 30, 2011 U prolazu, 16 postova Lokacija: sevojno Motocikl: honda vt 500 Prijavi odgovor kao problematičan zamena za jamahu fz 750 ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaki 3 Napisano Jun 30, 2011 U prolazu, 16 postova Lokacija: sevojno Motocikl: honda vt 500 Prijavi odgovor kao problematičan evo jos slika gume dobre, reg jos 7 dana. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Jul 3, 2011 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenad.M 13 Napisano Jul 3, 2011 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NC700D Prijavi odgovor kao problematičan Jel te zanima zamena za Kawaaski Er-5 99`, crni metalik, odlicno stanje. Vozim samo po gradu pa sam zainteresovan za nesto poput Burgmana. Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Jul 3, 2011 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan Ne,hvala na ponudi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TeaTwix 14 Napisano Jul 7, 2011 U prolazu, 21 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Peugeot speedfight Prijavi odgovor kao problematičan I moj skuter isto godiste,istice registracija,ja ga cenim 600 e ... i eto,dam ti ja njega,doplatim ti.Kapiram da ti ne treba skuter,ali ucinimo jedno drugom i svi mirni Umesto bicikle za pijac ili ako zatreba neki deo,far,kofer,rasturis ga ... sta znam.Sto cuda moze tu da se napravi Izbacila sam ponudu na tender,a sad ti mene lepo mozes i da odbijes Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Jul 7, 2011 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan I moj skuter isto godiste,istice registracija,ja ga cenim 600 e ... i eto,dam ti ja njega,doplatim ti.Kapiram da ti ne treba skuter,ali ucinimo jedno drugom i svi mirni Umesto bicikle za pijac ili ako zatreba neki deo,far,kofer,rasturis ga ... sta znam.Sto cuda moze tu da se napravi Izbacila sam ponudu na tender,a sad ti mene lepo mozes i da odbijes Jbt,pa kako se nisi javila pre,stigao sam malo pre kuci,burgman je danas prodat.Ladno bi mogli da zavrsimo pricu,zato sto bi mi odgovarao takav skuter u zamenu Sada je kasno,sta da se radi.Srecno u daljoj potrazi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Clyde 182 Napisano Jul 7, 2011 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Miljakovac Motocikl: Bio nekad Yamaha FZ6 Fazer S2 Prijavi odgovor kao problematičan Nista sad joj plati za skuter da ima da kupi motorce i opet svi srecni i zadovoljni! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TeaTwix 14 Napisano Jul 8, 2011 U prolazu, 21 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Peugeot speedfight Prijavi odgovor kao problematičan Nista sad joj plati za skuter da ima da kupi motorce i opet svi srecni i zadovoljni! Ne mora da plati skuter,samo neka napravi neku novu kombinaciju,do ce biti sasvim ok .... aaaaaaaa jbg bas,ne mogu ni sve snimiti sta se pise ovde.Sta cu kad sam `` ko majmun `` sve me zanima Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Jul 8, 2011 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan Ako da Bog,bice i kombinacija i svega ostalog Pozdrav do sledece masine Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...