balkanlover70 690 Napisano Jun 23, 2011 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan pozz drustvo ! imam YASMINU FZS 600 FAZER 2002,vise nego zadovoljan sa njom,ali muci me jedna stvar-nema sat za merenje rashladne tecnosti i do mi ide na q&%$c !!! da li medju nama ima nekog ko je uspeo da resi ovakav problem i nekako doradi i ugradi termometar??? hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6128 Napisano Jun 24, 2011 Svakom po zasluzi, 12439 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Hmmm, tražio sam po Louis katalogu ali ništa nema pametno. Moje rešenje je Joškin Gadget sa displejem i pokazivanjem dve temperature, napona u instalaciji...Za merenje temperature koristi se mali digitalni senzor koji bi ugradio u T-račvu i zalepio dvokomponentnim lepkom a račvu ugradio u crevo što ide u hladnjak. Ujedno Gadget možeš programirati da ti uključuje ventilator na kojoj god hoćeš temperaturi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 690 Napisano Jun 24, 2011 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan respekt za Joskinu spravicu ,medjutim mislim da je to isto kao i kada bi postavio na samom ulazu ulaznog creva u hladnjak....ili ne? da li mozda neko ima vec ugradjen Joskinu spravicu na FAZER-u pa da pusti slikicu da vidimo kako to izgleda? da li na cilindru FAZER-a postoji neko ,takozvano "slepo oko" pa da se doradi "tu negde"? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...