bajone 304 Napisano Jun 23, 2011 Neka Ekstra Titula, 402 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan dobio si plus zbog cure 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10553 Napisano Jun 23, 2011 Hronični Motociklopata, 7343 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast na vestini izbegavanja, i ja se uvek cimam kad se vozim sa curom, nije mi frka ako se ja razvalim, samo da njoj nebude nista. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kobaja 269 Napisano Jun 23, 2011 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Sremska Mitrovica / Nemacka Motocikl: Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Tako je zile svako pravi sranja i greske.Ali budi covek i priznaj svoju gresku.Svakog onog koji napravi sranje na meni a pri tom nije dostojan da se izvine,ili pederski pobegne ja cu ga polomiti ko stapic pa taman imao 5 pistolja kod sebe. Da je odma stao rako ej izvini desava se svi smo ljudi,sve bi bilo ok.Malo se ljutis i deres i ok. Mislim da si me shvatio znamo se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Jun 24, 2011 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Na kraju je sve ispalo mnogo bolje nego sto si ocekivao. Imas ovde raznih komentara i svima nama su dobro dosli da uvidimo sta treba, kako i sta ne treba da se radi u takvim situacijama. Pozdrav Alek Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PapaStalin 113 Napisano Jun 28, 2011 Zainteresovan, 635 postova Lokacija: Beograd / Smederevo Motocikl: Suzuki DL650 Prijavi odgovor kao problematičan gadna situacija, svaka cast za prisebnu reakciju. mada, kad prokljuca krv, nije lako suzdrzati se stvarno nisi normalan za ovaj naslov teme, pocepan kawasaki, tek posle provalim da je ipak "skoro" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjordjeMijailovic 2644 Napisano Jun 28, 2011 Strucnjak, 1631 postova Lokacija: Novi Sad - Šabac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Kad do tezih posledica ne dodje, a onaj ko je zgresio se izvini (pa makar i posle bezanja) sva ta prokljucala krv se nekako u momentu smiri, bar kod mene. Pre neki dan me isece covek u NS ja mu svirnem, on stane i izvini se najkulturnije. Koliko god da sam bio besan, posle toga mi lepo jer se vidi da covek nije budala koji ne mari za moj zivot vec je jednostavno pogresio, sto naravno svi radimo (cak cesce nego sto to primetimo). Cini mi se da mi to cak ulepsa dan.. Moj zakljucak je da lepa rec i izvinjenje imaju neverovatan pozitivan uticaj i neutralisu sav onaj bes koji se u momentu nakupio u vama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...