stevo 58 Napisano Jun 17, 2011 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban63 62 Napisano Jun 17, 2011 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Kawasaki versys Prijavi odgovor kao problematičan Lep defile. Video sam cak dvojicu sa kacigama i nekom opremom. To je zakonom zabranjeno kod Vas? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Jun 19, 2011 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Lepa deonica, puno bajkova .. sta reći.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blue Rider 9 210 Napisano Jun 30, 2011 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Novi Sad - Herceg Novi Motocikl: Suzuki Intruder VS 800 Prijavi odgovor kao problematičan Stigao u Trebinje u subotu oko 7 uveče i tražio mi na ulazu odma 5 evra ja mu rekao da je to puno i da su najskuplji u regionu i on mi prelomi ulaznicu sa bonom za dva piva 3 evra trebao bi da sam dobro prošao ali jbg nepijem pivo pa sam poklonio bon. Najviše sam se obradovao Laciki iz Čopera a meni su se obradavale mlade Trebinjanke u nevidjenom broju, od onolike kasarne mali je prostor za skup i kamp i bilo je dosta divljanja i pucanja čak se i Ijan svetski putnik mrštio koji tu bio s nama . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano Januar 15, 2012 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je super, ponovilo se ! TNT Trebinje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
papacito 1354 Napisano Januar 15, 2012 Svrati ponekad, 232 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan Lep skup i dobri ljudi u Trebinju,dva puta sam prolazio motorom ali uvek ili pre ili kasnije od odrzavanja skupa,ove godine necu omasiti dolazim 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djo 85 Napisano Januar 15, 2012 Svrati ponekad, 119 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: xtx660,xjr 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Šta će bosancu kaciga?Tvrda je to glava... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2680 Napisano Januar 16, 2012 Drug član, 1225 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Bio i ja , mesto odrzavanja skupa predivno ali domacini nikakvi. U nadelju ujotro ustali nigde nikoga od domacina ni vode a kamoli kafe za pare. Sve u svemo nas petnaestak razocarani i ako smo dali po 5 evra. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano Januar 16, 2012 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Bio i ja , mesto odrzavanja skupa predivno ali domacini nikakvi. U nadelju ujotro ustali nigde nikoga od domacina ni vode a kamoli kafe za pare. Sve u svemo nas petnaestak razocarani i ako smo dali po 5 evra. Nemoj tako Deda, ja sam bio u nedjelju ujutru. Bili smo tamo, bio je i dorucak, bilo je vode, bili smo sa Ianom, Englezom itd. Ako treba postavicu slike od nedjelje ujutru ! I, nije mi jasno, posto sam procitao na par mjesta u vezi tih pet evra za ulaz, ja ne vidim gdje je tu problem ?! Ja sam bio u I. Sarajevu, Uzicu, Visegradu, svugdje je pet evra ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2680 Napisano Januar 16, 2012 Drug član, 1225 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Zeljko u pravu si, zaista mi je zao ali ovo se dogodilo 2010godine. Dolazili smo uvek rado u Trebinje jos dok je bilo na starom mestu izvan grada na putu prema Niksicu i uvek bilo super sve do te godine. Jako sam se iznenadio pa me je cak bilo i sramota jer sam doveo petnaestak ljudi sa devet motora iz Beograda i Novog Sada. Od ranije znam da su to dobri i ljudi i drugari i zato je moje razocarenje i bilo veliko, zbog kojeg nismo ni isli 2011godine. Verovatno cu im to oprostiti jer na moto skupove neidem zbog jela i pica vec da se druzim sa dobrim ljudima. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano Januar 16, 2012 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Ma nema problema, brate, javite se ove godine, ja cu se licno pozabaviti vama, pozvao sam i ostale bajkere da navrate kod mene u Nevesinje, moze prenociste, kamp u mom dvoristu, na jezeru itd. Vazno je drugarstvo ! Evo moje brace, TNT Trebinje, prilikom slave kluba, Nikoljdana. Ja sjedim drugi sa desna na lijevo, u kratkim rukavima. Uploaded with ImageShack.us Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2680 Napisano Januar 17, 2012 Drug član, 1225 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na pozivu, bice nam zadovoljstvo jer smo planirali ove godine da prokrstarimo kroz celu Bosnu. Deca su mi bajkeri pa hocu da im dokazem da su Srbija i Bosna lepse od Alpa , Transilvanije, Pirineja i ostalih planincina. Momcine ste nema sta, mozda bi trebalo dovesti jedan zenski autobos u Nevesinje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano Januar 17, 2012 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na pozivu, bice nam zadovoljstvo jer smo planirali ove godine da prokrstarimo kroz celu Bosnu. Deca su mi bajkeri pa hocu da im dokazem da su Srbija i Bosna lepse od Alpa , Transilvanije, Pirineja i ostalih planincina. Momcine ste nema sta, mozda bi trebalo dovesti jedan zenski autobos u Nevesinje. E super, ocekujem vas u sto vecem broju i u Nevesinje, kod mene i na motorijadu u Trebinje. Djevojaka imamo za izvoz... Samo vi dodjite. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Januar 17, 2012 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Hajde kada si se toliko raspisao napisi bar kada je ove godine skup u Trebinju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano Januar 17, 2012 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Moto skup ove godine u Trebinju je 15/16.06.2012godine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limenko 132 Napisano Januar 17, 2012 Svrati ponekad, 310 postova Lokacija: Bar Motocikl: YAMAHA xj 650 Seca, BMWk100 Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam prošle godine u Trebinju sreo sam se sa dosta poznanika sa raznih strana. bilo je lepo organizovano ,jelo je bilo izvrsno. nadam se da ćemo se videti i ove godine. pozdrav. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano Januar 18, 2012 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Ako Bog da, naravno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VLADA 035 13 Napisano Januar 18, 2012 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Jagodina Prijavi odgovor kao problematičan Eto i mene ove godine u Trebinju ako se nesto ne iskundaci a nadam se da nece. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Januar 18, 2012 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na pozivu, bice nam zadovoljstvo jer smo planirali ove godine da prokrstarimo kroz celu Bosnu. Deca su mi bajkeri pa hocu da im dokazem da su Srbija i Bosna lepse od Alpa , Transilvanije, Pirineja i ostalih planincina. Momcine ste nema sta, mozda bi trebalo dovesti jedan zenski autobos u Nevesinje. E super, ocekujem vas u sto vecem broju i u Nevesinje, kod mene i na motorijadu u Trebinje. Djevojaka imamo za izvoz... Samo vi dodjite. pozdrav Doci ce i jato vrana iz Vojvodine ako bog da Podrav MC KISADH CROWS janko.demro.st Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano Januar 18, 2012 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan To, to, samo tako, javljajte se, ima da bude ludnica ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpontanaDeskripcija 742 Napisano Januar 21, 2012 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Bajina Basta - Tara Motocikl: kawasaki VN900 '08 Prijavi odgovor kao problematičan Mene ocekujte ove godine medju prvima!!! Moram da ispostujem moju bracu iz TNT-a, da njih nije bilo u septembru kada sam krenuo na put po balkanu... Presao bih samo 800km od ukupnih predjenih oko 3500km. Veliki pozdrav za bracu i svako dobro!!! Da li je moguce da se vas moto skup poklapa sa skupom u Sarajevu ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano Januar 22, 2012 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Vazi brate. Samo za taj skup, ne znam, prosle godine je bila razlika sedam dana. U Trebinju je bio 11.06 a u I. Sarajevu 18.06, e sad ove godine mozda bude malo ranije, jer vikend dodje oko devetog, ne znam, obicaj je sredina sestoga mjeseca, vidjecu ja jos, pa cu javiti, ima vremena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpontanaDeskripcija 742 Napisano Januar 23, 2012 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Bajina Basta - Tara Motocikl: kawasaki VN900 '08 Prijavi odgovor kao problematičan Vazi brate. Samo za taj skup, ne znam, prosle godine je bila razlika sedam dana. U Trebinju je bio 11.06 a u I. Sarajevu 18.06, e sad ove godine mozda bude malo ranije, jer vikend dodje oko devetog, ne znam, obicaj je sredina sestoga mjeseca, vidjecu ja jos, pa cu javiti, ima vremena. Ja sam bio 2009, 2010... 2011 sam preskocio, ali uvek je bila druga sedmica juna. Pozdrav vidimo se!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano Januar 24, 2012 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Tako je, ove godine dodje oko 9.6. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...