rusic 261 Napisano Jun 10, 2011 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan dva seta, za svakog poneshto crni donji trougao je za novije modele, razlika je u delu za zakljuchavanje volana... cena 250€ za set... 063/336-500 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Jun 12, 2011 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan ne bih prodavao odvojeno osim ako se ne jave neko za trouglove poshto vec imam upit za shtapove... u tom sluchaju ok... inache, ne bih odvajao... mozhe i zamena (uz moju ili tvoju doplatu) za originalni hondin centralni shtender za RD07, desni far sa pozicijom, uvek mi treba josh rezervnih plastika, touratech sedishte, tank, tochkovi (mozhe i samo srce),... kome trebaju vile neka nudi shta ima, stoje mi vec godinu dana i samo ih premeshtam po garazhi... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Jun 26, 2011 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...