zbrojko 0 Napisano Jun 9, 2011 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan zdravo ljudi, ime mi je Majk imam 22 godine zivim u rh i ponosni sam vlasnik tomos 15 slc i jawe 350ts. citao sam malo forum i vidim koliko je dobrih i lezernih ljudi tu pa reko idem i ja. unaprijed se nadam da cemo svi dobro suradivati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djo 85 Napisano Jun 10, 2011 Svrati ponekad, 119 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: xtx660,xjr 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav.Neznam jel se zoves Majk ili te tako zovu.Kod mene u kraju ima poznat caffe i jos poznatiji konobar Mirko.Mi smo ga nazvali Majk po kelneru iz cuvene serije Mucke.Dan danas svi ga zovu Majk i on se tako predstavlja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladacbrpc25 162 Napisano Jun 11, 2011 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd//Novi Beograd Motocikl: Honda cbr 600 f2 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...