kuglica14 136 Napisano Jul 30, 2011 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: Yamaha Super Tenere xtz 750, Honda VFR 800 Fi Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Almighty 445 Napisano Avgust 8, 2011 Banda Opasnih, 396 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 4TX Prijavi odgovor kao problematičan Motor se odlicno poneo na putu, bez ikakvih problema i decijih zezancija, zajedno smo doputovali na more , pa znam... E matori da ga lepo prodas u zdravlju i veselju, a ko ga bude pazario nece se pokajati i slatko ce se navozati Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
serecko93 4 Napisano Avgust 18, 2011 U prolazu, 15 postova Lokacija: Beograd-Mirijevo Motocikl: longjia alien r50 Prijavi odgovor kao problematičan 200e u kesu?... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kuglica14 136 Napisano Avgust 18, 2011 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: Yamaha Super Tenere xtz 750, Honda VFR 800 Fi Prijavi odgovor kao problematičan vrlo duhovito hehehe Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kuglica14 136 Napisano Avgust 21, 2011 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: Yamaha Super Tenere xtz 750, Honda VFR 800 Fi Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kuglica14 136 Napisano Septembar 2, 2011 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: Yamaha Super Tenere xtz 750, Honda VFR 800 Fi Prijavi odgovor kao problematičan I dalje na prodaju i ceka kupca ja sam se dograbio drugog motora tako da ovaj ceka ponosnog vlasnika Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6025 Napisano Septembar 3, 2011 Svakom po zasluzi, 12429 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Još nije prodat? Motor je odličan i stvarno lepo izgleda, da li ova kriza ima uticaj? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MilanPA 22 Napisano Septembar 3, 2011 U prolazu, 64 postova Motocikl: Suzuki an125 Prijavi odgovor kao problematičan Pa nego sta nego kriza, evo drzava mi sad uze 1500e, za pekaru zbog novog zakona, morao sam da renoviram. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draganfzr 1 Napisano Septembar 4, 2011 U prolazu, 27 postova Lokacija: knjazevac Prijavi odgovor kao problematičan jel na prodaju ova f3 u pozadini sto se vidi na slikama Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kuglica14 136 Napisano Septembar 5, 2011 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: Yamaha Super Tenere xtz 750, Honda VFR 800 Fi Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam ja ciji je to motor,moj je ovaj crni i on je F4i. Te slike su od predhodnog vlasnika. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desmo 3402 Napisano Septembar 5, 2011 Drug član, 1364 postova Lokacija: Caltavuturo Motocikl: Air cooled flat six Prijavi odgovor kao problematičan Taj f3 je odavno prodat, ko zna gde je sad Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kuglica14 136 Napisano Septembar 6, 2011 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: Yamaha Super Tenere xtz 750, Honda VFR 800 Fi Prijavi odgovor kao problematičan verovatno,a ovaj i dalje ceka kupca pocece da hvata rdju pozurite heheheh Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
serecko93 4 Napisano Septembar 12, 2011 U prolazu, 15 postova Lokacija: Beograd-Mirijevo Motocikl: longjia alien r50 Prijavi odgovor kao problematičan motorce mu je u dvoristu...dok nije stavio jos neki najlon preko njega da ga neko kupi....jos malo pa nestalo... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aadlv 6 Napisano Septembar 12, 2011 U prolazu, 7 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan ne bih ni ja kad mi devojka ne bi imala teniske tetive pa joj se noge upalise jedva sam je skinuo sa motora,, da to nema ne bih ni razmisljao o prodaji Tvrd razlog za menjanje motora. Srecno sa prodajom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...