TNT- 0 Napisano Jun 6, 2011 U prolazu, 13 postova Lokacija: Herceg Novi Prijavi odgovor kao problematičan Znaci u potraznji sam da kupim prednju felnu za HONDU CBR 600F 1990 godiste i dosad sam samo naisao na felnu od hiljadarke pa me zanima da li su one istih dimenzija i ako jesu da li im je cak isto kacenje diskova da ne bi poslije morao imat muke oko toga??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladacbrpc25 162 Napisano Jun 14, 2011 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd//Novi Beograd Motocikl: Honda cbr 600 f2 Prijavi odgovor kao problematičan nije ista barem ne bi trebalo,ali ko zna mozda moze da se nabudzi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
isterivac 269 Napisano Jun 14, 2011 Svrati ponekad, 309 postova Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ako smo mi mogli da naglavimo tocak od cbr f2 na usd viljusku od gsxr 1100, moci ces i ti LM najveci problem bi mogao biti da ces morati kod strugara da ti ostruze novu osovinu i da ces morati druge lezajeve da kupis.. ali opet, najbolje poveri sve, pa tek onda u posao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...