MISIRAC 42 Napisano Jun 4, 2011 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: ŠABAC Motocikl: CBR 1000 F krmačica Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju TRANSALP 1989 godina , registrovan do IV meseca 2012, mehanicki i estetski u odlicnom stanju sa predjenih >60k km, pre dve godine raskupusan do najsitnijih detalja, ofarban i sklopljen + stavljen protocni sulundar sa db killerom , uz motor ide naravno i njegov original cunak + top case , cena je 1800 kekica i nije podlozna smanjivanju , jedina varijanta je zamena za neku TRAFIKU rd04 ili rd07 uz neku doplaticu, da gume i lanac su novi stavljeni u februaru mesecu kao i ulje BELLRAY , motor se nalazi u Sapcu a ne u Sabcu , TEL 063 10 88 66 8 MISIRAC, u nastavku slicke a i malo video/audio da se oslusa rad. i trafika rd 07a 1999 sa predjenih 880K, + givi vizir + mivv cunak + HB topcase + 2x givi bocni,+ crash barovi+night breaker-i, mehanicki i estetski u odlicnom stanju promenjeno ulje u martu mesecu IPON V-TWIN, registrovan do VI meseca 2012,nove tablice dobijam za koji dan,cena 4000 evra mozda i zamena za nekog sport tourera. p.s.: komentari tipa : prelep je / mnogo je / da imam/ ima isti za manje para itd , bez ikakve ljutnje zadrzati za sebe. 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MISIRAC 42 Napisano Jul 28, 2011 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: ŠABAC Motocikl: CBR 1000 F krmačica Prijavi odgovor kao problematičan trafika nije na prodaju , trandza za 1600 evropejaca Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6296 Napisano Jul 28, 2011 Enduraš, 6362 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan prelepa je afrika, da imam odmah bi je kupio, mada ima ista za manje para 7 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ErnestM 33 Napisano Jul 28, 2011 U prolazu, 74 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Jul 28, 2011 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan 4000 evra je stvarno mnogo... A ja kad budem prodavao moj ti slobodno iznesi mishljenje 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...