muljaz 2024 Napisano Maj 7, 2016 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Jutros iz noćne pravac na jezero Alagovac.Za dobru fotografiju mora da se porani. Vazda bilo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano Maj 8, 2016 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Jutros iz noćne pravac na jezero Alagovac.Za dobru fotografiju mora da se porani. Vazda bilo Vazda bilo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano Maj 8, 2016 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Ribarska posla. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duxill 1276 Napisano Maj 8, 2016 Zainteresovan, 594 postova Lokacija: Bgd Motocikl: ADV T☆34 Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj most zovu Ovčiji Brod, ne znam zašto ni kada je sagrađen, ali je dobro star. U daljini je planina Velež. Ovčiji brod - most izgrađen preko reke Zalomke. Ime je dobio najverovatnije po ovom delu Nevesinja koje je od davnina poznato po nomadskom uzgoju ovaca i čestim seljenjima stada za boljom ispašom, iz niske (Humske) Hercegovine u visoku Hercegovinu - prema Treskavici, Zelengori i Morinama. Tačnih podataka o izgradnji nema, ali se predpostavlja da su ga podigle Osmanlije, najverovatnije u šesnaestom veku. Način gradnje podseća na Stari most u Mostaru. Ovaj neobični most je, zajedno s nekropolom stećaka na području Kalufa, predložen za nominaciju i potencijalni su kandidati za uvrštavanje na UNESCO-ovu listu Svetskog kulturnog nasleđa. Na mostu je postavljena isklesаnа ploča na kojoj stoji 1883. godinа, kаdа je vršenа obnovа jednog njegovog lukа. 2011. godine, Kraljevina Holandija je, kroz projekat „Izgradnja puta ka mostu Ovčiji brod" u opštini Nevesinje, zajedno sa opštinom Nevesinje, izgradila dva kilometra neasfaltiranog seoskog puta, koji vodi ka ovoj turističkoj atrakciji, čime je omogućen brži i lakši pristup lokaciji. MORE MARKO NE ORI DRUMOVE! MORE TURCI GRADITE ĆUPRIJE... 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duxill 1276 Napisano Maj 8, 2016 Zainteresovan, 594 postova Lokacija: Bgd Motocikl: ADV T☆34 Prijavi odgovor kao problematičan @Mostarac Ako te put nanese sa Medom, ne bilo ti zapoveđeno, daj ufotkaj neke Stećke, većih tragova srpstva nema od njih... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano Maj 8, 2016 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan @Mostarac Ako te put nanese sa Medom, ne bilo ti zapoveđeno, daj ufotkaj neke Stećke, većih tragova srpstva nema od njih... Imam ih, sa Dabića poljane, Morina i Krekova... Znači sa tri lokacije. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Maj 8, 2016 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Pa dajte jednu sliku da znaju i ostali sta su stećke Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano Maj 8, 2016 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Pa dajte jednu sliku da znaju i ostali sta su stećke Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Stiže, čim odgledamo GP. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobanfox 5602 Napisano Maj 8, 2016 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Nürnberg Motocikl: Honda Varadero XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan Moja mačka, ćerkin iPhone 5 ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko1995 891 Napisano Maj 8, 2016 Zainteresovan, 653 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1200GS Adventure, Benelli TRK 502 X Prijavi odgovor kao problematičan Jedna sa popodnevne voznjice, Jegricka blizu usca u Tisu 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
necko80 4 Napisano Maj 8, 2016 U prolazu, 38 postova Lokacija: Stuttgart-Nis Motocikl: BMW R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Nagoldtalsperre Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
e-mayl 1785 Napisano Maj 9, 2016 abc, 895 postova Lokacija: Pula Motocikl: BMW GS 1250 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano Maj 9, 2016 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Evo stećaka sa lokacije Morine, Svatovsko groblje... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
EsKoBaR017 10 Napisano Maj 9, 2016 U prolazu, 18 postova Lokacija: Vranje Motocikl: Keeway Speed 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pratim ovu temu dugo pa resih da se i ja okusam.Jezero blizu Vranja http://s32.postimg.cc/d6bnsl1l1/20160508_103425.jpg 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano Maj 10, 2016 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Stećci u Krekovima kod Nevesinja. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano Maj 11, 2016 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Jezero Alagovac. 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Maj 11, 2016 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Taman na vreme! Već mi dosadila ona tvoja stara na kompu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko1995 891 Napisano Maj 12, 2016 Zainteresovan, 653 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1200GS Adventure, Benelli TRK 502 X Prijavi odgovor kao problematičan Reka Tisa 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
EsKoBaR017 10 Napisano Maj 12, 2016 U prolazu, 18 postova Lokacija: Vranje Motocikl: Keeway Speed 125 Prijavi odgovor kao problematičan U mojoj ulici lopta se i dalje kotrlja image hosting no account 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano Maj 13, 2016 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Još stećaka sa lokacije Morine. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
EsKoBaR017 10 Napisano Maj 13, 2016 U prolazu, 18 postova Lokacija: Vranje Motocikl: Keeway Speed 125 Prijavi odgovor kao problematičan Moj drugar Bora imagehost 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mind Resetting 442 Napisano Maj 13, 2016 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan Jooj ta tabla jel confort stari, sa zmigavcima uspravnim u blatobranima? Izvinjavam se na offtopic, napale me emocije i secanja Moj drugar Bora imagehost Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
EsKoBaR017 10 Napisano Maj 13, 2016 U prolazu, 18 postova Lokacija: Vranje Motocikl: Keeway Speed 125 Prijavi odgovor kao problematičan Jooj ta tabla jel confort stari, sa zmigavcima uspravnim u blatobranima? Izvinjavam se na offtopic, napale me emocije i secanja Moj drugar Bora imagehost Jeste ovo je super confort iz 79-te Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desmo 3401 Napisano Maj 14, 2016 Drug član, 1364 postova Lokacija: Caltavuturo Motocikl: Air cooled flat six Prijavi odgovor kao problematičan Ada i Mol, severni Banat, Srbija 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko4522 246 Napisano Maj 14, 2016 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Runaway hill Motocikl: suzuki dl-650 L7 Prijavi odgovor kao problematičan Sta bih dao da sam na tvom mestu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...