lalajko 2021 Napisano Jul 12, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Zinulo mi da sto pre uzmem kacigu iz koje mi nece viriti pola glave napolje. U Xtreme-u su do skora imali XXL 330, ali je vise nema Nude mi 1410VX pa me zanima razlika izmedju ovih kaciga i koju bi ste pre uzeli. 330V je oko 9000 din, 1410VX oko 13000 din. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano Jul 12, 2007 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene si probao koliko se secam 311 XXL.Kaciga 330 je potpuno isti model samo sa drugacijim sarama 311 se vise neradi.Ona je jos uvek kod mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Jul 12, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan 1410 je dobra kaciga za ok cijenu, skoljka je od fiberglasa i ima trkacku kopcu. Ja bih uzeo nju. Napomena: kalupi su kod Nitro kaciga za ovalnu glavu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1948 Napisano Jul 12, 2007 Vlasnik sajta, 5373 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Samo pazi, trkacka kopca je dobra za trkace, ali je malo nezgodna za ostale, da kazem 'turiste'. Tako da... ja bih to izbegao da sam na tvom mestu, Lalajko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Jul 12, 2007 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan A šta fali kacigi koju sad imaš, Lalajko? JEB'S je odlična firma, samo treba da dodas slovo E i Bog da te vidi! A brada neka ti viri pošto nisi bokser sa "staklenom bradom"! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Jul 12, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan U cemu je stos sa tom trkackom kopcom? Tesko se otvara&zatvara ili nesto drugo?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zozon 6 Napisano Jul 12, 2007 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Trkacka kopca je dvaput sigurnija i pet puta sporija od obicne! Da pojasnim: obican vez je umanjena kopija kopce pojasa u kolima (varijacija na temu), mana mu je sto pri jakom udarcu moze da popusti i ode kaciga. Trkacki ili profi vez je vrlo prost, dupli D-prsten sa leve i traka sa desne strane, provuces traku kroz oba i vratis kroz jedan prsten. 100% sigurno, ne popusta ni slucajno, inercija tj. trzaj ce je jos jace stegnuti. Nije za stani -kreni niti za gradsku voznju, sta reci...moje obe kacige imaju ovu drugu vrstu vezivanja :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Jul 13, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan U cemu je stos sa tom trkackom kopcom? Tesko se otvara&zatvara ili nesto drugo?? Kada naviknes nemas nikakav problem, meni sada treba dvije sekunde da je zavezem cak i sa rukavicama. A mnogo je bezbjednija i mislim da ako si u mogucnosti da kupis takvu kacigu, treba da je uzmes, jer uglavnom visokobudzetni modeli i trkacki modeli imaju ovakve kopce... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gasa Napisano Jul 13, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan hahhahahahahahahahah, i moja stara kaciga je takodje JEB'S i ima trkacku kopcu ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...