Jump to content

Moto Zajednica

yamaha gts 1000

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 171 postova

dali neko od vas zna nesto o ovom yamahinom modelu ili ima neko iskustvo sa njim?

radi se o modelu iz 1995 i covjek mi ga nudi u zamjenu za moju hondu

svako misljenje ili savjet dobro dosao

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Skuteras, 3704 postova
  • Motocikl: T-Max 500

Probaj malo pretragu mislim da ima vec negde pisano nesto malo o tom modelu. Ja sma nekoliko puta vozio i bas mi se svideo motor. Udoban, tih, lepo kovi, lepo ide.... pravi putni motor. Masina je valjda neka redukovana od fzr1000 i sa ubrizgavanjem. napred ima onu neku omega vilicu koja je na ovom modelu sa 70000km funkcionisala kako treba. Kakvo li je stanje kad tu nesto strada nije mi poznato. Sve u svemu dobra masina i jako retko se srece na putevima

• Ne silazi, 7468 postova
  • Motocikl: TDM 900

Jel mislis na onu bordo iz Smedereva? Mogu da ti izadjem u susret i pogledam je pa da ti kazem vizuelni utisak i dozivljaj.

Jel mislis na onu bordo iz Smedereva? Mogu da ti izadjem u susret i pogledam je pa da ti kazem vizuelni utisak i dozivljaj.

hvala drug ova nije u semederevu u bosni je uvezena iz svajcarske u super dobrom je stanju samo mi je nekako neobican motor

• Svrati ponekad, 273 postova
  • Motocikl: VFR 750 RC36

Drug ima ovaj model i mogu ti reci da se naputovao sa njim i nije imao bas nikakvih problema. Mislim i da ga je konacno odlucio prodati jer prelazi na neku grdosiju od BMW-a. E sad kako sam ja cuo novinari su u pocetku pokopali taj model svojim tekstovima, bilo je nekog govora o tom prednjem vjesanju ovo ono. Uglavnom na kraju se skontalo da je greska bila samo u dimenziji (visini gume). Ako si bas zagrijan za taj model javni pa ti posaljem broj od covjeka pa porazgovaraj sa njim.

Drug ima ovaj model i mogu ti reci da se naputovao sa njim i nije imao bas nikakvih problema. Mislim i da ga je konacno odlucio prodati jer prelazi na neku grdosiju od BMW-a. E sad kako sam ja cuo novinari su u pocetku pokopali taj model svojim tekstovima, bilo je nekog govora o tom prednjem vjesanju ovo ono. Uglavnom na kraju se skontalo da je greska bila samo u dimenziji (visini gume). Ako si bas zagrijan za taj model javni pa ti posaljem broj od covjeka pa porazgovaraj sa njim.

hvala prijatelju odustao sam od yamahe uzeo sa zzr 1100 1998 godina i nisam se pokajao

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja