ledeni 14 Napisano Jun 2, 2011 Svrati ponekad, 171 postova Prijavi odgovor kao problematičan dali neko od vas zna nesto o ovom yamahinom modelu ili ima neko iskustvo sa njim? radi se o modelu iz 1995 i covjek mi ga nudi u zamjenu za moju hondu svako misljenje ili savjet dobro dosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2083 Napisano Jun 2, 2011 Skuteras, 3704 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Probaj malo pretragu mislim da ima vec negde pisano nesto malo o tom modelu. Ja sma nekoliko puta vozio i bas mi se svideo motor. Udoban, tih, lepo kovi, lepo ide.... pravi putni motor. Masina je valjda neka redukovana od fzr1000 i sa ubrizgavanjem. napred ima onu neku omega vilicu koja je na ovom modelu sa 70000km funkcionisala kako treba. Kakvo li je stanje kad tu nesto strada nije mi poznato. Sve u svemu dobra masina i jako retko se srece na putevima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13147 Napisano Jun 3, 2011 Ne silazi, 7468 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Jel mislis na onu bordo iz Smedereva? Mogu da ti izadjem u susret i pogledam je pa da ti kazem vizuelni utisak i dozivljaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ledeni 14 Napisano Jun 3, 2011 Svrati ponekad, 171 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jel mislis na onu bordo iz Smedereva? Mogu da ti izadjem u susret i pogledam je pa da ti kazem vizuelni utisak i dozivljaj. hvala drug ova nije u semederevu u bosni je uvezena iz svajcarske u super dobrom je stanju samo mi je nekako neobican motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hotazmaj 84 Napisano Jun 5, 2011 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Sarajevo,BiH Motocikl: VFR 750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Drug ima ovaj model i mogu ti reci da se naputovao sa njim i nije imao bas nikakvih problema. Mislim i da ga je konacno odlucio prodati jer prelazi na neku grdosiju od BMW-a. E sad kako sam ja cuo novinari su u pocetku pokopali taj model svojim tekstovima, bilo je nekog govora o tom prednjem vjesanju ovo ono. Uglavnom na kraju se skontalo da je greska bila samo u dimenziji (visini gume). Ako si bas zagrijan za taj model javni pa ti posaljem broj od covjeka pa porazgovaraj sa njim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ledeni 14 Napisano Jun 7, 2011 Svrati ponekad, 171 postova Prijavi odgovor kao problematičan Drug ima ovaj model i mogu ti reci da se naputovao sa njim i nije imao bas nikakvih problema. Mislim i da ga je konacno odlucio prodati jer prelazi na neku grdosiju od BMW-a. E sad kako sam ja cuo novinari su u pocetku pokopali taj model svojim tekstovima, bilo je nekog govora o tom prednjem vjesanju ovo ono. Uglavnom na kraju se skontalo da je greska bila samo u dimenziji (visini gume). Ako si bas zagrijan za taj model javni pa ti posaljem broj od covjeka pa porazgovaraj sa njim. hvala prijatelju odustao sam od yamahe uzeo sa zzr 1100 1998 godina i nisam se pokajao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...