stefan_h8me 0 Napisano Jun 1, 2011 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem kawasaki zzr 600 koji je doziveo kvar . Tacnije levi klip mi je udario u glavu i razbio klip i glavu ! Motor je carinjen i sve samo nije registrovan ! Ako ima nekog zainteresovanog moze da se javi na broj 064/50-26-606 ! Cena po dogovoru Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kovac85 38 Napisano Jun 1, 2011 U prolazu, 62 postova Lokacija: Pecinci Motocikl: Aprilia atlantic 125 Prijavi odgovor kao problematičan ima drugar ocarinjen agregar pa javi se ako si zainteresovan na pm Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefan_h8me 0 Napisano Jun 1, 2011 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan poslao sam ti pm Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Jun 2, 2011 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Koja je cena motora i koje je godiste? Okaci neke slike. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefan_h8me 0 Napisano Jun 2, 2011 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedna slika koju sam imao u kompu a bice jos sutra ! Slikacu sutra i deo sta se desilo tj kvar i jos neke slike Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefan_h8me 0 Napisano Jun 2, 2011 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan evo jedna slika a sutra ce biti jos! Sutra cu slikati i sta je osteceno i pokvareno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Jun 3, 2011 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan evo i ja da pitam ,koje je godiste i cena koja je zadnja,i da li moze zamena za juga dobrog??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefan_h8me 0 Napisano Jun 3, 2011 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan '91 god je motor a cena po dogovoru ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefan_h8me 0 Napisano Jun 3, 2011 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan ljudi odg sam vam u pp Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Jun 4, 2011 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan primio k znanju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Jun 9, 2011 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan ajde slikaj to kako se raspalo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefan_h8me 0 Napisano Jun 14, 2011 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo ljudi jos uvek aktuelno cena za kes je mng snizena tj smesna 400e za kes Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1752 Napisano Jun 15, 2011 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Imas pp od mene. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefan_h8me 0 Napisano Jun 15, 2011 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan video i odg ti Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Jun 15, 2011 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan ajde slikaj to kako se raspalo Slike ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefan_h8me 0 Napisano Jun 16, 2011 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan evo jos par slika Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2457 Napisano Jun 16, 2011 Andragog, 5024 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Prijatelju iz kog si grada dosao bi da to teram Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefan_h8me 0 Napisano Jun 17, 2011 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jagodina ! imas od mene pp Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefan_h8me 0 Napisano Jun 18, 2011 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo ljudi aktelno ! Zar stvarno nema 400e da uzme ovo i za mala pare da sredi motor i da se vozi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Jun 18, 2011 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan tu klip ufuras i glava se uradi uslajfuju novi ventili i gas,nista to strasno nije Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vikler 1 Napisano Jun 18, 2011 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan sta bi jos trebalo da se ulozi osim agregata? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesa boldor 7 Napisano Jun 18, 2011 U prolazu, 60 postova Motocikl: hondacb 750f,suzuki gsx 750f,gsr750,srad 750 fi Prijavi odgovor kao problematičan Daj neki broj da se cujemo... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 169 Napisano Jun 18, 2011 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan da li ima sve delove? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Jericho 82 Napisano Jun 18, 2011 Blocos Bastardos, 330 postova Lokacija: блокови Motocikl: XF650 Prijavi odgovor kao problematičan A mogao bi da se javis i na telefon...da ti je hitno javljao bi se... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefan_h8me 0 Napisano Jun 19, 2011 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan PRODATO Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...