Miloš A 2021 Napisano Maj 31, 2011 Ne glasam - ne ćutim, 395 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Ninja ZX-14R Prijavi odgovor kao problematičan Dragi prijatelji životinja, kao što znate iz prethodnih postova u Opštim temama, pored redovnog posla devojka i ja imamo i mali šelter za sitne životinje. Udomljavamo, lečimo kuce i mace, tražimo izgubljene vlasnike... Jedan deo troškova pokrivamo tako što čuvamo mačke dok su im vlasnici na putu (za čuvanje pasa nemamo dobre uslove). Ovo je za sada jedini cat-friendly pansion za mačke u Beogradu, i želimo da ponudimo ovu uslugu kolegama bajkerima koji se spremaju na letovanje. Mačke provode vreme u sigurnom i udobnom prostoru, pod našim neprekidnim nadzorom. BJB mačke će imati i izuzetnu privilegiju - pravo da dremaju na sedištu motora (Bobanovo sedište!). Sve informacije i slike šaljemo na PP zahtev. Mrnjau! 10 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano Maj 31, 2011 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka chast. Jedva cekam zeni da pokazem posle posla. Preporucicu Vas ko god da me pita za ovakvu uslugu. Pozdrav 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miloš A 2021 Napisano Jul 22, 2011 Ne glasam - ne ćutim, 395 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Ninja ZX-14R Prijavi odgovor kao problematičan Pansion za mačke radi odlično... Hoću da se pohvalim da nam je u goste stigla i legendarna Murka, impresivna persijanka starog tipa, teška 12 kila! Murka je urbani mit među mačkarima - svi su čuli za nju, ali je retko ko i video. Murka je poreklom iz Kanade. Kada ustane i krene u šetnju, ostale mačke su u potpunom šoku, a meni se čini da nam se ovca muva po kući... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miloš A 2021 Napisano Januar 14, 2012 Ne glasam - ne ćutim, 395 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Ninja ZX-14R Prijavi odgovor kao problematičan 100 čuda u pansionu za mačke! Prošle godine smo devojka i ja otvorili prvi pravi pansion za mačke u Beogradu. Nova godina je dobar trenutak da saberemo šta smo uradili... i evo šta kaže računica: mace u gostima + naše mace + udomljene mace + avlijanerke koje su kod nas na toplom obroku = kroz ruke nam je prošlo skoro sto čudesnih čupavih prijatelja. Ove godine - nadamo se - biće ih i svih trista! Zaista je lepo raditi ono što voliš, i živeti od toga. Naš topli savet svim kolegama sa foruma: ako vas smara svakodnevni posao, batalite ga i prepoznajte šta je to što zaista želite da radite, uložite u to sav trud i ljubav - uspeh neće da izostane! Na slici - mace koje smo gostili u 2011: 8 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Januar 14, 2012 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Milose! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Januar 14, 2012 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast, svidja mi se sto ste nesto tako napravili. E sad jedno pitanje, vidim na slikama da su mace zajedno, kako ste resili musko - zenske probleme ( ono - donese vam covek macku , ostavi na deset dana, vrati se, uzme je, a njoj posle raste stomak - zatrudnela ) ? Il druga situacija - imas na cuvanju tri macka i pet macki, mackovi ce da se pokolju oko njih ? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cavalir 352 Napisano Januar 14, 2012 Never drive faster than your angel can fly, 108 postova Lokacija: Louisville KENTUCKY; EU Motocikl: Harley Davidson, cbr 1000 rr Prijavi odgovor kao problematičan Bravo! Svaka vam čast! Kad neko s ljubavlju radi nešto, još sa ovako divnim bićima, šta ima ljepše od toga. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Januar 14, 2012 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Drumskalisica- Posteno me nasmeja PS. Verovatno koriste zastitu Inace, svaka cast! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miloš A 2021 Napisano Mart 18, 2012 Ne glasam - ne ćutim, 395 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Ninja ZX-14R Prijavi odgovor kao problematičan Evo da se pohvalim– moja maca Zoki je danas osvojila dva treća i dva prva mesta na TICA (The International Cat Association) izložbi mačaka na Beogradskom sajmu !!! Maca Zoki je jedno od mačića-siročića koji su kod mene rasli i čekali udomitelja. Ali Zoki je uvek bila posebna – više od svega volela je da se bavi mačjim ekstremnim sportovima: pentranjem do najviših i najtanjih grančica, provlačenjem kroz iglene uši, propadanjem kroz odžake... večito je upadala u nevolju! A onda, jednog kobnog dana prošlog leta, dok je vijala guštere ispred bašte, udario ju je auto i to jaaako. Smrskao joj je kukove, a od siline udarca pukao joj je trbušni zid. Zoki je od tada pregrmela nekoliko teških operacija, a oporavak je bio veoma dug i komplikovan. „Ali, ne zvala se ja Super Zoki, tako mi miša!“ reče ona. I od bolesnika ni na nebu ni na zemlji, uz veliku pomoć moje devojke i brojnih prijatelja - veterinara, Zoki je vremenom potpuno ozdravila i procvetala u pravu mačju lepoticu. Toliko lepu i šarmantnu da smo je prijavili u zvaničnoj konkurenciji na ovogodišnjoj Izložbi mačaka. I tako, ni godinu dana posle velikih nevolja, naša Zoki je ponosno izašla pred međunarodne sudije - rame uz rame sa najfinijim brendiranim domaćim i uvoznim mačkama. Sudije su posebno pohvalile njenu građu, šare i izvanredno krzno – jako, ali svileno na dodir. Bravo, Zoki! 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alien 603 Napisano Mart 18, 2012 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan sjajni ste! macke su fenomenalne! Zoki je zakon. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...