Jump to content

Moto Zajednica

Yamaha YZF 600 Tundercat

Recommended Posts

• U prolazu, 67 postova

Posto u skorije vreme planiram da uzmem bas ovaj model yamahe  zanima me da li je imao neko iskustva sa ovim motorom  ?

Kakav je za voznju itd ..... da ne nabrajam vise jer me sve interesuje o ovom motoru.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 2110 postova
  • Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N

TEZAK! JAKO!  ;D

Salu na stranu, iako izgleda kao sportska zujalica, vise mu odgovara neka turing namena. Jako se lepo sedi i ima izuzetnu zastitu od vetra, sve do 150 teras bez problema u uspravnom polozaju! Masina nije nesto u ovom danasnjem Bog-te-mazo-ala-vuce fazonu, ali je elasticnija od bilo koje nove R 600, taman dovoljno da je ne saltas svaki cas. E, i kocnice! Brate koci mnooogo bolje od cbr 600 iste generacije.

To bi bile dobre strane. Lose (ili nekome dobro, kako se uzme) je sto je malo mekana za neku ozbiljniju voznju, posebno viljuska, tone ko blesava. Moze se podesavati ali to je vise stavljeno reda radi, posto koliko god zavijao/odvijao ucinak na prigusenje je minimalan.

I STVARNO JE TEZAK! Neznam kako na papiru, ali subjektivni osecaj je da je teza od moje bivse Ninje 900, sto se ITEKAKO oseti pri manevrisanju. I najgore sto mi je ta tezina skoncentrisana negde "gore" pa se oseti prilikom obaranja, a zadnja guma 160 ne uliva poverenje, malo vise oboris i vec vozis na rubovima.

U svakom slucaju ODLICAN sport-turer, a za jurcanje i grad ima i boljih motora...

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja