Jump to content

Moto Zajednica

Poliranje motorcikla

Recommended Posts

• Ne silazi, 6570 postova
  • Motocikl: konzerviran

Ja koristim nesto sto je mnogo brze,a efekat je mnogostruko bolji,barem meni.

U pitanju Motulov sprej koji se zove "Shine & go".

Motor se lepo opere i dobro osusi.Pretrcis sprejem svuda po malo,sacekas da se malo prosusi i pretcis suvom krpom.Kao nov.

Koristio sam i razne namaze,ali mi se desavalo da prilikom narednog pranja ta novonastala zastita pocne da se truni,narocito na platicnim delovima.Kao da spada lak i to vrlo nejednako,pa onda ostaju delovi na kojima jos tog cuda ima,a to mi strasno ide na jetra.

Zato sam presao na ovu sprej varijantu,koja jednako ulepsa motor,ne smeta kocnicama (mozes da prskas gde hoces),plastici,gumama...Jedina stvar koju bi trebalo izbegavati je da se prska po sedistu.Posle u voznji strada "donji postroj" od cestih susreta sa rezerovarom :zvizduk: .Pogresio,pa naucio :moto3:

Kad se motor ponovo zaprlja,taj film koji se stvorio na povrsini cini da se prljavstina lakse skine i nema nikakvih ostataka.

• Podržavam 2

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Braćala..., 2179 postova
  • Motocikl: Honda CB750F 1981

ok,

znaci nema trljanja kao sa polir pastama a kazes da je efekaat isti?

Druže, nema leba bez motike...kad krenu prsti da trnu od trljanja znaćeš da si dobro iapolirao :moto3:

• U prolazu, 88 postova
  • Motocikl: Regal Raptor 125dd

Motulov sprej koji se zove "Shine & go" - majka mara od spreja :)Uzeo sam ga juce cifra smesna 650 din :zvizduk:

Potrosnja: 1 boca isppolirani: Regal Raptor, Grand Dink, Sprint Basic i ostalo jos u boci :moto3:

Veceras sam malo pokisao sa motorom :) dosao kuci malo prebrisao suvom krpom i sija ko nov :)

Svaka preporuka za Motul

motul_shine_and_go.jpg

• U prolazu, 74 postova
  • Motocikl: Suzuki GSXR-750 k8 & Cpi popcorn 50

Motulov sprej koji se zove "Shine & go" - majka mara od spreja :)Uzeo sam ga juce cifra smesna 650 din :zvizduk:

Potrosnja: 1 boca isppolirani: Regal Raptor, Grand Dink, Sprint Basic i ostalo jos u boci :moto3:

Veceras sam malo pokisao sa motorom :) dosao kuci malo prebrisao suvom krpom i sija ko nov :)

Svaka preporuka za Motul

motul_shine_and_go.jpg

gde ima da se uzme? :D

• Ne silazi, 6570 postova
  • Motocikl: konzerviran

@mare....

Mislim da nije toliko vazno da upotrebis bas ovaj sprej.Posto je ovaj,a i mnogi drugi sprejevi za istu namenu,na bazi silikona,verujem da svaka veca kuca koja se bavi proizvodnjom tih kozmetickih preparata ima u svojoj paleti proizvoda i ovako nesto.

Jel Motul,Motorex,Arexsons,Ma-fra.....manje je bitno,vazan je efekat koji proizvodi.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja