ekv 3 Napisano Maj 30, 2011 U prolazu, 11 postova Prijavi odgovor kao problematičan Poziv za sve da daju savete i pravilan naci poliranja sredstva koja koristite,iskustva ,itd... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6725 Napisano Maj 30, 2011 Ne silazi, 6570 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Ja koristim nesto sto je mnogo brze,a efekat je mnogostruko bolji,barem meni. U pitanju Motulov sprej koji se zove "Shine & go". Motor se lepo opere i dobro osusi.Pretrcis sprejem svuda po malo,sacekas da se malo prosusi i pretcis suvom krpom.Kao nov. Koristio sam i razne namaze,ali mi se desavalo da prilikom narednog pranja ta novonastala zastita pocne da se truni,narocito na platicnim delovima.Kao da spada lak i to vrlo nejednako,pa onda ostaju delovi na kojima jos tog cuda ima,a to mi strasno ide na jetra. Zato sam presao na ovu sprej varijantu,koja jednako ulepsa motor,ne smeta kocnicama (mozes da prskas gde hoces),plastici,gumama...Jedina stvar koju bi trebalo izbegavati je da se prska po sedistu.Posle u voznji strada "donji postroj" od cestih susreta sa rezerovarom .Pogresio,pa naucio Kad se motor ponovo zaprlja,taj film koji se stvorio na povrsini cini da se prljavstina lakse skine i nema nikakvih ostataka. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ekv 3 Napisano Maj 31, 2011 U prolazu, 11 postova Prijavi odgovor kao problematičan ok, znaci nema trljanja kao sa polir pastama a kazes da je efekaat isti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Maj 31, 2011 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Ako je izbledeo ili izgubio sjaj samo klasicno poliranje moze da pomogne..... ako nije KASNO! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Maj 31, 2011 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan ok, znaci nema trljanja kao sa polir pastama a kazes da je efekaat isti? Druže, nema leba bez motike...kad krenu prsti da trnu od trljanja znaćeš da si dobro iapolirao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BO 1 Napisano Jun 7, 2011 U prolazu, 88 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Regal Raptor 125dd Prijavi odgovor kao problematičan Motulov sprej koji se zove "Shine & go" - majka mara od spreja :)Uzeo sam ga juce cifra smesna 650 din Potrosnja: 1 boca isppolirani: Regal Raptor, Grand Dink, Sprint Basic i ostalo jos u boci Veceras sam malo pokisao sa motorom dosao kuci malo prebrisao suvom krpom i sija ko nov Svaka preporuka za Motul Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mare gsxr750 46 Napisano Jun 20, 2011 U prolazu, 74 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSXR-750 k8 & Cpi popcorn 50 Prijavi odgovor kao problematičan Motulov sprej koji se zove "Shine & go" - majka mara od spreja :)Uzeo sam ga juce cifra smesna 650 din Potrosnja: 1 boca isppolirani: Regal Raptor, Grand Dink, Sprint Basic i ostalo jos u boci Veceras sam malo pokisao sa motorom dosao kuci malo prebrisao suvom krpom i sija ko nov Svaka preporuka za Motul gde ima da se uzme? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6725 Napisano Jun 22, 2011 Ne silazi, 6570 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan @mare.... Mislim da nije toliko vazno da upotrebis bas ovaj sprej.Posto je ovaj,a i mnogi drugi sprejevi za istu namenu,na bazi silikona,verujem da svaka veca kuca koja se bavi proizvodnjom tih kozmetickih preparata ima u svojoj paleti proizvoda i ovako nesto. Jel Motul,Motorex,Arexsons,Ma-fra.....manje je bitno,vazan je efekat koji proizvodi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...