djura 28 Napisano Decembar 1, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Fazer mi je u garazi na NBGD ... nisam ga palio nekih 12 dana ... ne bii trebalo da bude problema nadam se ... Ocekujte me Moze li jos jednom potvrda koliko ima km do tamo ? Ima oko 100km (gore-dole koji km) Citiraj Ili ja poprilicno gresim/nisam informisan ali skup je na Nis-ovoj pumpi na Autokomandi od 12-12.30 jeste, nego nas cetvorica, petorica ne stizemo na to, tako da se nalazimo na onoj pumpi koju sam pomenuo gore negde (pumpa pre izlaza za Medak (plavi most, ako je nekom lakse ;D)) u 13:10. Mislim da je AVIA 100km nikako ne bi trebalo da nam uzme vise od sat vremena pa taman gurali motore, tako da stizemo tamo pre Azerbejdzanaca, kako god okrenes Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 964 Napisano Decembar 2, 2007 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Kako je krenulo, mahace vam njih trojica sa autoputa kad vas budu videli prasnjave govnave u gomili po sporednom putu kako jurite u suprotnom pravcu xexexex ;D ;D ;D PS Upravo sam se cuo sa Mladenom, ljuste rakiju i kajmak u Nishu Ja ih verovatno cekam u BG , matorci su mi nesto kilavi da se ne udaljavam.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 27 Napisano Decembar 2, 2007 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Evo prognoze za sutra, nema vadjenja na vremenske uslove http://www.weather2umbrella.com/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Decembar 2, 2007 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Kako je krenulo, mahace vam njih trojica sa autoputa kad vas budu videli prasnjave govnave u gomili po sporednom putu kako jurite u suprotnom pravcu xexexex ;D ;D ;D PS Upravo sam se cuo sa Mladenom, ljuste rakiju i kajmak u Nishu Ja ih verovatno cekam u BG , matorci su mi nesto kilavi da se ne udaljavam.... .....chicken... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Decembar 2, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja medju prvima stiguh kuci! Ko je rekao da je moj BMW spor? Na OMVu smo napravili pometnju! Ja sam stigao prvi (BMW najbrzi) sa par drugara neBJBovaca, zatim stize Lalajko (koji je seo na svaki motor koji je bio tamo) i polako ostali, Ivicat13, AcaPN, MakoTLS i onda svi ostali... da ne nabrajam, zaboravicu nekoga sigurno! Bilo je preko 30 motora na parkingu, OMV restoran na kraju nije bio dovoljno veliki da nas sve primi unutra pa smo se podelili u dve grupe, napolju i unutra! Naravno, toliko motora u decembru na jednom mestu je izazvalo veliko interesovanje, gostiju, obezbedjenja, prolaznika, devojaka... Bilo je tu razgledanja, slikanja, naravno gde je bilo devojaka tu je Lalajko bio prvi Negde oko 15:30, stizu Azerbejdzanci docekani sa gromoglasnim aplauzom i odusevljenjem! Mogu samo da zamislim kako su se oni osecali u tom trenutku, posle 2 meseca potucanja po svetu! Pored nas, docekali su ih i roditelji, familija, supruge cini mi se (ne znam nisam u toku). Naravno svi se izljubismo izcestitasmo, Pablo je izvadio sampanjac iz kofera, tacnije 3 sampanjca; za svakog junaka po jedan. Svecano otvaranje sampanjca i naravno tusiranje!!! Kako je vec bilo dockan a oni umorni od puta, na brzinu se spakovasmo i kolona je krenula na poslednju stanicu ovog puta - Beograd! Ja sam se ih napustio posle 5-6km, ceka me zena kuci i ispit sutra! Verujem da pravo slavlje tek predstoji! Slika nemam, moj telefon je u kvaru pa sam uzeo enterprajz kao prvu pomoc (Dexterra cu izgleda uzeti za kuma) a on nema foto aparat. Bilo je dosta aparata, ocekujem da SVI okacite fotografije!!! E, da, ko je probao sstrujinu rakiju - probao je, ko nije - bice prilike P.S. Pred sam polazak mi je pukla sajla za kvacilo! Lepo sam ti Lalajko rekao da ne parkiras afriku pored mene, da je zarazno!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Decembar 2, 2007 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav za sve koji su bili na OMV.kao sto rece Sstruja,ko je probao rakiju .nije se pokajao,lepsu AkVA VIVU,nisam pio. meni naj smesnija stvar je bila kada je Lalajko seo na Sstrujin motor,okrenuo se i pitao ,,da li se sada nesto ovde pokvarilo" ;D ;D ;D odgovor je stigao,pukla je sajla ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 27 Napisano Decembar 2, 2007 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Samo da potvrdim da smo sa sve Azerbejdzancima stigli u BGD srecno i veselo ;D Pozdrav svima koji su bili na OMV pumpi kod Lapova Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2033 Napisano Decembar 2, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Pre 15 minuta udjoh u kucu, nesto me stigla zima... Dok se uploaduju fotografije, par reci.. Dakle, medu prvima sam stigao na OMV, u stvari od ljudi koji su danas krenuli bio sam prvi, SStruju ne racunam jer je na put krenuo juce... Posle sat vremena dosla je prva velika grupa sa Djurom , Smajserom i Mikkom na celu. Onda, kao da je neko dao znak, poceli su da stizu motori sa svih strana, te je parking ubrzo postao tesan. Nedugo zatim eto i Azerbejdzanaca (ovo je bas tesko napisati), kojima i ovom prilikom cestitam na uspesno zavrsenom putu i zelim da sledeci bude jos duzi. Posle pozdrava, zelja i cestitki krenulo se za Beograd. Tu dolazi deo koji mi se ne dopada. Ne vozi se onako autoputem! Mozda sam ja cepidlaka, ali noc je, vlazan asfalt, niko ne drzi rastojanje (2 sec? taman posla) Kolona se krece oko 100km/h a pojedinci tako malom brzinom izlecu u brzu traku, ponekad bukvalno ispred automobila! I najgore od svega, mnogo puta su me obilazili sa desne strane, sto ponekad bude bas neocekivano. Ja sam kasnije vozio za jednim busom i gledao film na jednom od monitora unutar njega. Iskljucih se na odvajanju za Mladenovac i preko Orasca i Arandjelovca stigao u Lazarevac. Da priznam, ova poslednja deonica me namucila, kao sto rekoh, vlazan kolovoz, rizla... Nadam se da su svi stigli kucama bez problema. Jedan veliki pozdrav za sve koji su danas bili na "BJB okuplanju"! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bucko 103 Napisano Decembar 2, 2007 Svrati ponekad, 282 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW GS ADV , Yamaha T MAX Prijavi odgovor kao problematičan Moj Misko je genija za voznju.Dobro nam dosli momci,svaka vam se dala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 215 Napisano Decembar 2, 2007 Drug član, 1194 postova Lokacija: Bg Motocikl: Africa CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast svima koji su došli na pumpu, a posebno onoj trojici što dođoše izdaleka. najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 619 Napisano Decembar 2, 2007 Drug član, 1376 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Dečki svaka čast na putovanju, bilo je zanimljivo pratiti vas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Decembar 2, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Aj ja samo na brzinu. Prvo da cestitam ljudima sto su se vratili zivi zdravi i omogucili nam da se provozamo malo i u decembru. Nisam uspeo da provalim ko je na nazad vozio iza mene (neko sa NBG iz ekipe Pablo, Nesa, Igor, Jasminko....) i da mu se izvinim na sporijoj voznji poslednjih 20km, ali ja mislim da sam dosao kuci na benzinskim isparenjima. Krenulo da mi blinka sve zivo sto za ulogu ima da vam kaze da nemate vise goriva, ali me je nevidjeno mrzelo da stajem bio gde. Bas mi bilo trulo zbog kolege iza (lepo smo se vozili zajedno i ocigledno nije hteo da me pretekne...ili sam mu ja pravio zavetrinu pa mu je bilo toplije? ), ali jebes ga...vozis 120kmh i stignes...vozis 200 i stane ti motor ;D Pozdrav svima koje sam danas sreo. Super pozitivna energija na jednom mestu! Prava stvar! Ponovilo se! Evo i par slicica: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr.chala 3 Napisano Decembar 2, 2007 Zainteresovan, 541 postova Lokacija: Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan Đurić kakva ti je to kapa? Azerbejdžancima čestitam na uspješno savladanom zadatku! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Decembar 2, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Đurić kakva ti je to kapa? debeli, ziv si otrov Sjebana bubna opet (opet) pa moram nesto da stavim na vugla kad skinem kacigu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr.chala 3 Napisano Decembar 2, 2007 Zainteresovan, 541 postova Lokacija: Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Citiraj Đurić kakva ti je to kapa? debeli, ziv si otrov Sjebana bubna opet (opet) pa moram nesto da stavim na vugla kad skinem kacigu Pa gdje si baš takav model odabrao? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 27 Napisano Decembar 2, 2007 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Cestitke za Azerbejdzance koji su nas dostojno predstavljali u dalekom svetu: Slike sa autokomande i omv kod Lapova.. Za deset minuta jos slicica... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 2225 Napisano Decembar 2, 2007 Vlasnik sajta, 5389 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Nisam uspeo da provalim ko je na nazad vozio iza mene (neko sa NBG iz ekipe Pablo, Nesa, Igor, Jasminko....) i da mu se izvinim na sporijoj voznji poslednjih 20km, ali ja mislim da sam dosao kuci na benzinskim isparenjima. Krenulo da mi blinka sve zivo sto za ulogu ima da vam kaze da nemate vise goriva, ali me je nevidjeno mrzelo da stajem bio gde. Bas mi bilo trulo zbog kolege iza (lepo smo se vozili zajedno i ocigledno nije hteo da me pretekne...ili sam mu ja pravio zavetrinu pa mu je bilo toplije? ), ali jebes ga...vozis 120kmh i stignes...vozis 200 i stane ti motor ;D To mora da je bio Toni, on je zapalio za tobom jer je zurio da stigne na posao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr.chala 3 Napisano Decembar 2, 2007 Zainteresovan, 541 postova Lokacija: Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan Malo vas je,malo vas je .... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 27 Napisano Decembar 2, 2007 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Pogledajte prskanje sampanjcem, za uspesno odradjen posao I tako stigosmo u BGD Gde cemo sad! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duh 4 Napisano Decembar 2, 2007 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha Xt 600 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da su se prijatno iznenadili brojem motora na OMV-u, drago mi je sto sam bio tamo. Lalajko, bas si cepidlaka. ;D Drzao sam rastojanje i nisam te obilazio sa desne, ne gledaj u mene. I jedna zanimljivost. Lik na naplatnoj rampi pokusava da naplati 970 din putarinu zbog toga sto nemam karticu, kaze- nema drugog nacina... Ja ga slusam, klimam glavom, pakujem se lagano, palim motor, i prolazim pored rampe... ;D 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AArnold 84 Napisano Decembar 2, 2007 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Vojvodina-Novi Becej-Germany svuda po malo. Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Mislim da su se prijatno iznenadili brojem motora na OMV-u, drago mi je sto sam bio tamo. Lalajko, bas si cepidlaka. ;D Drzao sam rastojanje i nisam te obilazio sa desne, ne gledaj u mene. I jedna zanimljivost. Lik na naplatnoj rampi pokusava da naplati 970 din putarinu zbog toga sto nemam karticu, kaze- nema drugog nacina... Ja ga slusam, klimam glavom, pakujem se lagano, palim motor, i prolazim pored rampe... ;D Tako se to radi. ;D ;D Svaka cast carevima ! Suvisno da kazem bilo sta samo pohvale. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule_pop 8 Napisano Decembar 2, 2007 U prolazu, 70 postova Lokacija: BG-Rakovica Motocikl: Honda VT500C Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos malo slikica: I klipic... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smajser 18 Napisano Decembar 2, 2007 Zainteresovan, 593 postova Lokacija: Vracar, Singidunum,Legio IIII Flavia Felix Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Pa gdje si baš takav model odabrao? ;D Otrovno,otrovno....nema sta.... ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Squirrel 96 Napisano Decembar 3, 2007 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: SRB Uzice Rade-Squi... Prijavi odgovor kao problematičan Bravo bravo bravo mogu samo da vam zavidim na tom putovanju :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano Decembar 3, 2007 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi shta da wam kazem osim WELIKO HWALA na docheku koji je definitiwno bio mnooogo weci nego shto smo se nadali ;D Iskreno smo ochekiwali 10 -ak motora .. scena koju smo zatekli na ulasku na pumpu ce definitiwno biti jedan od najupecatljiwijih momenata owe nashe ture.Nadam se da smo kroz nas blog bar malim delom uspeli da prenesemo utiske i situacije koje su nas pratile owih 11000 km u 72 dana puta i da smo pokazali i dokazali da owakwa jedna tura,nije ni malo neizwodljiwa ili nedostizna .. Potrebna je samo wolja i odlucnost .. Takodje se nadam da cemo u buduce i mi zajedno sa wama prawiti swe wishe owakwih docheka ... Posebno bih hteo da zahwalim bjbikers ekipi koja je swojim gestom ( uruchiwanjem shampanjca i kasnije prskanjem istim ;D ) stawila tachku i na prelep nachin obelezila kraj owe nashe ture ... Josh jednom weliko HWALA swima koji ste nas pratili,bili uz nas swo owo wreme,pruzali podrshku .. Hwala shto ste bili uz nas zadnjih 100 km i doweli nas kuci ;D weliki pozdraw - www.nakrilimavetra.com Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...