sci 27 Napisano Decembar 1, 2007 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Cini mi se da je to ova pumpa, ako sam je dobro prepoznao?! Na slici gore desno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano Decembar 1, 2007 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan pozdraw iz Sofije .. nedelja 15h .. swe ok sa nase strane .. samo josh malo owo sunce da opstane .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Decembar 1, 2007 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ko krece u 13h i odakle ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Decembar 1, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ko krece u 13h i odakle ??? U 13h krecemo Smajser, ja i Luka. Nevidjena smo ekipa. Luka ne vozi na pravcu nigde ispod 300, ja sam negde u sredini, koliko ova moja roda moze da ide, a Smajser je pravi turisticki vozac sa parolom, spor sam ali uvek stizem. Trudicemo se da budemo svi na okupu. Imas neki predlog odakle da krenemo? Hoces da se nadjemo u 13:10 na onoj pumpi pre izlaska za Medak (ona crvena na autoputu ka Nisu, odmah posle onog autosalona u kome je i Dainese shop)? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka 4 Napisano Decembar 1, 2007 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan U 13h krecemo Smajser, ja i Luka. Nevidjena smo ekipa. Kakva smo mi ekipa? Ko si ti momak? :o :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Decembar 1, 2007 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ko krece u 13h i odakle ??? U 13h krecemo Smajser, ja i Luka. Nevidjena smo ekipa. Luka ne vozi na pravcu nigde ispod 300, ja sam negde u sredini, koliko ova moja roda moze da ide, a Smajser je pravi turisticki vozac sa parolom, spor sam ali uvek stizem. Trudicemo se da budemo svi na okupu. Imas neki predlog odakle da krenemo? Hoces da se nadjemo u 13:10 na onoj pumpi pre izlaska za Medak (ona crvena na autoputu ka Nisu, odmah posle onog autosalona u kome je i Dainese shop)? Odgovara, ja imam snimanje u 12h na vozdovcu cim to ispolivam krecem ka' vama ! Znaci 13h !!! ako kojim slucajem kasnim javljam !!! hmmm ! kako ? posaljite neki broj ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Decembar 1, 2007 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Da je mene neko zvao mogo bi na moj broj da zoves, posto ga imas. Znam sigurno da ga imas posto me zoves svakih par dana kada BMW nece da upali... Izdali me prijatelji izdao me brat. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Decembar 1, 2007 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Da je mene neko zvao mogo bi na moj broj da zoves, posto ga imas. Znam sigurno da ga imas posto me zoves svakih par dana kada BMW nece da upali... Izdali me prijatelji izdao me brat. P.... K... pa ja skapirao da ides !!! sta da te zovem ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Decembar 1, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Da je mene neko zvao mogo bi na moj broj da zoves, posto ga imas. Znam sigurno da ga imas posto me zoves svakih par dana kada BMW nece da upali... Izdali me prijatelji izdao me brat. ne jedi govna. Miko, eto ti ga br. na PP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Decembar 1, 2007 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Da je mene neko zvao mogo bi na moj broj da zoves, posto ga imas. Znam sigurno da ga imas posto me zoves svakih par dana kada BMW nece da upali... Izdali me prijatelji izdao me brat. Pa kad ti je tako dobar motor !!! sto ne ides sa njim vec oces da se vozis na beemeru ! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Decembar 1, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Za sve koji ce trasom preko Mladenovca i Topole upozorenje da obrate paznju na rizlu - ima je u neverovatnim kolicinama, narocito na potezu Topola-Natalinci. Nikako ne preporucujem povratak ovom trasom, asfalt je vlazan, mnogo pesaka, krajnje opasno. (Danas sam je prosao kolima.) Ja cu krenuti iz Lazarevca bas ovom trasom, ali nesto ranije tako da cu na OMV-u biti oko 13:30. Dogovorio sam sa nekim clanovima da se tamo nadjemo, sednemo i popijemo kafu. Poziv i za ostale. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smajser 18 Napisano Decembar 1, 2007 Zainteresovan, 593 postova Lokacija: Vracar, Singidunum,Legio IIII Flavia Felix Prijavi odgovor kao problematičan Trudicemo se da budemo svi na okupu... A kad smo to uspeli da ostanemo na okupu, bez obzira na moju ''brzinu''??? :o ??? ;D Izdali me prijatelji izdao me brat. A ko te je jedini pozvao i pitao jel si zainteresovan za mesto suvozaca & ko ti je garantovao da ces stici u komadu...samo malo kasnije ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boris_LION 1404 Napisano Decembar 1, 2007 Zainteresovan, 494 postova Lokacija: Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Ako sam dobro skapirao u 13h sutra ... Pumpa Avia na autoputu ka nishu ? Fazer mi je u garazi na NBGD ... nisam ga palio nekih 12 dana ... ne bii trebalo da bude problema nadam se ... Ocekujte me Moze li jos jednom potvrda koliko ima km do tamo ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Decembar 1, 2007 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Da je mene neko zvao mogo bi na moj broj da zoves, posto ga imas. Znam sigurno da ga imas posto me zoves svakih par dana kada BMW nece da upali... Izdali me prijatelji izdao me brat. Pa kad ti je tako dobar motor !!! sto ne ides sa njim vec oces da se vozis na beemeru ! ;D Motor je macka, izeo lanac i plocice do kraja. Lanac znam da ne znas sta je, a plocice su ono sto se na tvom motoru menja svaku drugu generalnu ;D ~15000km Izdali me prijatelji izdao me brat. A ko te je jedini pozvao i pitao jel si zainteresovan za mesto suvozaca & ko ti je garantovao da ces stici u komadu...samo malo kasnije ;D Pa ti ;D zato sto ti treba nesto ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Decembar 1, 2007 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan mal osi se zaj.... generalna na 10k a plocice mozda na oko 30k ! za zadnji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Decembar 1, 2007 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Naj novije vesti ! Azerbejdzanci upravo usli u SRB ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Decembar 1, 2007 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Daj brate nek dobace do Bgda odma, da se ne cimamo sutra ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Decembar 1, 2007 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Daj brate nek dobace do Bgda odma, da se ne cimamo sutra ;D Ahahahahahahaha ! ludace ! hmm pa i nije ti losa ideja ! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr.chala 3 Napisano Decembar 1, 2007 Zainteresovan, 541 postova Lokacija: Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan Opet me nitko ne informira na vrijeme! :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Decembar 1, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Sta se ti stalno nesto bunis... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Decembar 1, 2007 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Sta se ti stalno nesto bunis... :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr.chala 3 Napisano Decembar 1, 2007 Zainteresovan, 541 postova Lokacija: Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan Sta se ti stalno nesto bunis... Lako ti je kripla zahebavat,nađi sebi ravnog! ;D BTW KAj veliš na fotke? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Decembar 1, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan BTW KAj veliš na fotke? Pa parafrazirao bih Top listu nadrealista: "bezobrazno je to Alane, bezobrazno..." ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr.chala 3 Napisano Decembar 1, 2007 Zainteresovan, 541 postova Lokacija: Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan BTW KAj veliš na fotke? Pa parafrazirao bih Top listu nadrealista: "bezobrazno je to Alane, bezobrazno..." ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Decembar 1, 2007 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Ako sam dobro skapirao u 13h sutra ... Pumpa Avia na autoputu ka nishu ? Fazer mi je u garazi na NBGD ... nisam ga palio nekih 12 dana ... ne bii trebalo da bude problema nadam se ... Ocekujte me Moze li jos jednom potvrda koliko ima km do tamo ? Ili ja poprilicno gresim/nisam informisan ali skup je na Nis-ovoj pumpi na Autokomandi od 12-12.30 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...