Gremlin 24 Napisano Novembar 17, 2007 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Veceras zbog snega odlozen utakmica Srbija - Kazahstan.... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 962 Napisano Novembar 18, 2007 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Najavili su sledece nedelje neke toplije intervale,,,,, ne pitah vas da`l ste sreli druga BORATA ? ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Novembar 19, 2007 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Tja, sneg... Svako čudo za tri dana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Novembar 20, 2007 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan evo lepog vremena, rekli su da ce vako da bude jos neki period... sad dal cete da ga omasite... u svakom slucaju, nece vas valda malo snega uplasiti ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano Novembar 21, 2007 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan pozdraw iz Ankare .. Sinotj smo imali i prwu susnezicu .. nista ozbiljno Sutra İstanbul .. A oko 28 Beograd ako swe bude po planu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 27 Napisano Novembar 21, 2007 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno, prognoza za vreme je preko 10 celzijusa u narednih par dana, da ne kazem imatew vise srece no` pameti ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vecicrnogorac 48 Napisano Novembar 21, 2007 Zainteresovan, 681 postova Lokacija: Podgorica - MNE Motocikl: BMW S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan ajde ne kukajte tu, meni je prije 15tak dana na autoputu ZG-BG kompjuter blickao "ajvanu, vozis na 1.5 stepen, mici se s mene!" pa mi nije nista... strasno.... bilo ;D zapamtite, od Istanbula do Edirna nemate ni jednu jedinu pumpu, a imate oko 180km, pa pazite na ritam da se nebiste ponovo slepali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 962 Napisano Novembar 21, 2007 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Danas mi se javio Mladen iz Ankare kaze da ste vas dvojica sredili neke Turkinje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Novembar 22, 2007 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan TURKINJE ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 962 Napisano Novembar 22, 2007 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Meni rekose da su kao ove NASHE, tvrde pazar, nece daju, hoce piske, nece piske, a onda kad zaboravish, eto ih u halterima i bundic, zvone ti na vratima, smeskaju se i pitaju se di si do sada ;D ;D ...stvarno se izvinjavam za OGROMAN OFF. necu vishe :-\ Nego jel skupljate otpale pljastike i srafove usput, sa motora, trebace mi, odlicili smo Pekii ja kad tad da napravimo caffe racer, bar za bikere, pa ce mi trebati moto delovi da od njih pravim lampe , lustere, kolaze, slike, vajarska dela i slicno.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Novembar 22, 2007 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan ajde ne kukajte tu, meni je prije 15tak dana na autoputu ZG-BG kompjuter blickao "ajvanu, vozis na 1.5 stepen, mici se s mene!" pa mi nije nista... strasno.... bilo ;D Jel' benkica blinka ? ;D Meni rekose da su kao ove NASHE, tvrde pazar, nece daju, hoce piske, nece piske, a onda kad zaboravish, eto ih u halterima i bundic, zvone ti na vratima, smeskaju se i pitaju se di si do sada ;D ;D ...stvarno se izvinjavam za OGROMAN OFF. necu vishe :-\ Nego jel skupljate otpale pljastike i srafove usput, sa motora, trebace mi, odlicili smo Pekii ja kad tad da napravimo caffe racer, bar za bikere, pa ce mi trebati moto delovi da od njih pravim lampe , lustere, kolaze, slike, vajarska dela i slicno.... Aaaaaaaa koliko si ti loooood !!! :D ima ovde po studiju jos delova, koje je zaboravio da ponese !!! ;D Ajde, ajde ! samo polako ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Novembar 22, 2007 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan ;D ;D ;D Bas ste blesavi vas dvojca, Mikka i Endurac ;D... A ova trojca nisu normalna, xaxa. Nego imate benzinsku pumpu na nicijoj zemlji izmedju Turske i Bugaarske. Tu vam je gorivo 0.75 EUR. Istu takvu pumpu imate izmedju Bugarske i Srbije!!! Eto da znate, verujem da je frka za lovu, pa ce vam znaciti. A jel ostavite po 100 evrica na svakom tocenju u Turskoj? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 27 Napisano Novembar 22, 2007 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno, posto je gorivo sad u Turskoj??? I koje je sredstvo placanja na pumpi izmedju Srpske i Bugarske carine? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano Novembar 22, 2007 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan ;D ;D ;D Bas ste blesavi vas dvojca, Mikka i Endurac ;D... A ova trojca nisu normalna, xaxa. Nego imate benzinsku pumpu na nicijoj zemlji izmedju Turske i Bugaarske. Tu vam je gorivo 0.75 EUR. Istu takvu pumpu imate izmedju Bugarske i Srbije!!! Eto da znate, verujem da je frka za lovu, pa ce vam znaciti. A jel ostavite po 100 evrica na svakom tocenju u Turskoj? ;D Pozdraw iz Istanbula !! 16 miliona ljudi ... Owaj grad je newerowatan ... Kaze Bane da ne spominjesh goriwo u Turskoj nikad wishe inache ce se obesiti gajtanom od pegle u spajzu U Turskoj je goriwo 1.8 ewra .. Owde smo nekoliko dana .. Sunce sija i 18 stepeni je nowe fotke za koji dan na www.nakrilimavetra.com Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 27 Napisano Novembar 22, 2007 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da vas Turski panduri nisu odrali zbog prekoracenja brzine :o! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 27 Napisano Novembar 22, 2007 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj sad kad ste skoro izasli ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano Novembar 22, 2007 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da vas Turski panduri nisu odrali zbog prekoracenja brzine :o! Nisu .. par pakli Marlbora je swe reshilo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vecicrnogorac 48 Napisano Novembar 22, 2007 Zainteresovan, 681 postova Lokacija: Podgorica - MNE Motocikl: BMW S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da vas Turski panduri nisu odrali zbog prekoracenja brzine :o! Nisu .. par pakli Marlbora je swe reshilo hahahahahhaha, sad ce Dane da popizdi ;D ;D Mikko.... ne pitaj me nista Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Novembar 22, 2007 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da vas Turski panduri nisu odrali zbog prekoracenja brzine :o! Nisu .. par pakli Marlbora je swe reshilo hahahahahhaha, sad ce Dane da popizdi ;D ;D Mikko.... ne pitaj me nista Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Novembar 22, 2007 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Proveri deder koje su cifre za K&K...kozu i kajle Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 27 Napisano Novembar 22, 2007 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan E moj Dane, a oni prodjose sa paklicom marlbora PS: do nedelje prolecno vreme! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano Novembar 23, 2007 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da vas Turski panduri nisu odrali zbog prekoracenja brzine :o! Nisu .. par pakli Marlbora je swe reshilo hahahahahhaha, sad ce Dane da popizdi ;D ;D Mikko.... ne pitaj me nista Polako Veci .. ima josh wremena .. daleko je Edirne Inache nash domacin owde u Istanbulu wozi jedan zanimljiw motor ... z750 ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano Novembar 24, 2007 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna na kom kilometru od Beograda se tacno nalazi omv na auto putu Bg-Nis u pravcu Beograda ?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Novembar 24, 2007 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Otprilike od Nisa 130 -150 km nisam bas tacno siguran ali tu je negde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 962 Napisano Novembar 24, 2007 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Mogao bih se zakleti da je OMV u pravcu Nisa, prva od Beograda ka Nisu, na tacno 110 km jer mislim da sam pitao lika na pumpi zadnji put kad sam isao na Kopaonik, pre 2 meseca, na kom smo kilometru od Beograda.... Koliko znam, relativno blizu je ta sa druge strane o kojoj ti pricas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...