heckenschutze 6 Napisano Maj 29, 2011 U prolazu, 98 postova Prijavi odgovor kao problematičan motor nece da baci varnicu...prekjuce sam dosao motorom,i normalno radio...jutros ostavim kontakt i isprazni mi akumulator...sad nece da baca varnicu....aaaaaaaaa...pomocccc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Maj 29, 2011 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan pa napuni prvo akumulator Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
heckenschutze 6 Napisano Maj 29, 2011 U prolazu, 98 postova Prijavi odgovor kao problematičan gurao sam motor ulicom i nece opet....xD stavicu akumulator da se napuni... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
heckenschutze 6 Napisano Maj 29, 2011 U prolazu, 98 postova Prijavi odgovor kao problematičan Napunio sam akumulator,ali sada nece da daje kontakt,da upali sijalice na satovima....niti baca struju....napominjem da sam jutros dao kontakt normalno i svetlelo je,slucajno sam ostavio kontakt ukljucen i to je ispraznilo akumulator...posle toga motor kao mrtav...plasim se da je mozda nesto izgorelo dok je bio kontakt ukljucen?...ajde ljudi POMAGAJTEEEE Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scorpija 2025 Napisano Maj 29, 2011 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj osigurace! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kataran 92 Napisano Maj 29, 2011 Zainteresovan, 819 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Proveri bobinu,uzmi bilo koju na 12 volti moze od auta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
heckenschutze 6 Napisano Maj 29, 2011 U prolazu, 98 postova Prijavi odgovor kao problematičan ali cudi me da tek tako samo od sebe crkne?...i da ne daje kontakt na sijalice na satovima?....nemam nikakvu bobinu... proverio sam osigurace,nije do toga AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kataran 92 Napisano Maj 29, 2011 Zainteresovan, 819 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Kada ostane kontakt bobina se greje i oce da crkne nadji drugu za probu.Nemora da bude original samo da je 12 volti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
heckenschutze 6 Napisano Maj 29, 2011 U prolazu, 98 postova Prijavi odgovor kao problematičan ajmo ljudi...ko se razume dajte pomagajteeeeeeeeeeeeee Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scorpija 2025 Napisano Maj 29, 2011 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Neznam sta da ti kažem,meni se desilo tako nešto dva puta i to u vožnji jednostavno se ugasi i nema struju ni kontakt ni varnicu i oba puta je bio osigurač nije crkao nego je imao loš kontakt! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
heckenschutze 6 Napisano Maj 29, 2011 U prolazu, 98 postova Prijavi odgovor kao problematičan vadio sam i vracao osigurace,cistio smirglom,i nista...evo bio sam kod Djenke sad,i kaze da je cudno to,ako je izgorela bobina,zasto ne daje kontakt... svratice sutra sa posla do mene da pogleda... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kubura 6 Napisano Maj 29, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 91 postova Lokacija: uzice Motocikl: honda vfr vtec Prijavi odgovor kao problematičan vidi bravu da nije ona jer ako su osiguraci ispravni i akumulator napunjen morao bi da imas kontakt Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Đenka 120 Napisano Maj 29, 2011 Svrati ponekad, 381 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Suzuki GS500E Prijavi odgovor kao problematičan Sredićemo,samo malo strpljenja. Manual ja odštampan i donosim ga sutra,čisto da imaš šta da čitaš u slobodno vreme,a možda nađeš i nešto interesantno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kataran 92 Napisano Maj 29, 2011 Zainteresovan, 819 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ako nema kontakt proveri buksne koje idu do i od osiguraca,da nije tu nesto zaribalo pa nema kontakt.Treba ispratiti tok struje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Maj 29, 2011 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan ...proveri sa drugim akumulatorom!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssekir75 36 Napisano Maj 29, 2011 Svrati ponekad, 450 postova Lokacija: nis - bela crkva Motocikl: voshod 3m, moto guzzi falcone Prijavi odgovor kao problematičan prvo proveri sve kontakte na bravi, WD-40 sluzi necemu, pa posle pretresi kompletnu struju. oce da ti negde nema kontakt ili vuce na masu. nisam cuo da bobina crkava ako ima kontakt a ne radi, ali svasta se desava... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
heckenschutze 6 Napisano Maj 30, 2011 U prolazu, 98 postova Prijavi odgovor kao problematičan hvala ljudi videcemo danas...sad cu da ostavim opet akumulator da se puni dok sam na poslu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Maj 30, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Crkla Bobina! Kad ostavis kontakt a platine spojene bombina se greje i crkne.. tako sam spalio 2kom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
heckenschutze 6 Napisano Maj 30, 2011 U prolazu, 98 postova Prijavi odgovor kao problematičan u pravu ste,sad sam skinuo bobinu i dao kontakt i sve sijalice rade...idem da nadjem bobinu za yugica ili ficu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssekir75 36 Napisano Maj 30, 2011 Svrati ponekad, 450 postova Lokacija: nis - bela crkva Motocikl: voshod 3m, moto guzzi falcone Prijavi odgovor kao problematičan tcja... pojma nisam imao o ovome Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scorpija 2025 Napisano Maj 30, 2011 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Viđe k..ca u slamnom šeširu ,e ni ja nisam znao za tu zajebanciju! To si Šumi trebao ranije da prijaviš! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni Igor 26 Napisano Maj 30, 2011 MZ Rider, 105 postova Lokacija: Beocin Motocikl: mz ts 251\1 Prijavi odgovor kao problematičan Ako ostane kontakt duze ukljucen a platine ostanu na bregu tj otvorene namotaji na bobini su pod naponom-kao kad treba da bace varnicu,i ako ostane tako duze od pola sata velike su sanse da namotaji izgore Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kataran 92 Napisano Maj 30, 2011 Zainteresovan, 819 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan LJudi,citajte malo u manualu sve pise o tome Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
heckenschutze 6 Napisano Maj 30, 2011 U prolazu, 98 postova Prijavi odgovor kao problematičan bio Djenka kod mene,kupio sam Bugarsku bobinu za auto,namontirali,i plus ustanovili da mi akumulator los...stavili njegov akumulator a motor samo cepa .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
heckenschutze 6 Napisano Maj 30, 2011 U prolazu, 98 postova Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...