Marko1993 11 Napisano Maj 28, 2011 U prolazu, 59 postova Lokacija: Bor Motocikl: Aprilia pegaso 650 sm Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi imam problem motor je do skoro isao odlicno ali se u zadnje vreme pojavio neki problem. Naime motor jedva prelazi 6000 obrtaja a i kad predje ne vuce. sta moze to da bude ?Svaka pomoc je dobrodosla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko1993 11 Napisano Maj 29, 2011 U prolazu, 59 postova Lokacija: Bor Motocikl: Aprilia pegaso 650 sm Prijavi odgovor kao problematičan ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 474 Napisano Maj 29, 2011 Zainteresovan, 643 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan moj je jedva sao 120 i to se tresao. odem do saleta monze kod mene u temerinu, on ga stavi na na masinu tj. valjke i popravi, u svakom slucaju odradio je dijagram mislim snage i obrtaja, i tacno se vidi di je bio problem. nastelovao je karb i neuporedivo je bolje isao. podigao maksimalnu brzinu na 155 na valjcima. sad... ne kazem da bi i kod tebe tako radio ali kazem moj primer jer mi slici tvom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...