Zeka Peka i drugari 880 Napisano Jun 21, 2011 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan vidim da ste se extra proveli, a da je domaci prevazisao sva ocekivanja.sledeci put vam se prikljucujemo cika zuba i ja...poz iz toplih Đenovica, od dva nacisto(ko rak) izgorela drugara, sledeca 3 dana ne mrdamo iz sobe.....i naravo, proucavamo slike...ona fotka pored parkiranih skutera je za respect! bravo Aleksandre!!!!!!!!trebalo je imati znanja, zivaca i energije za organizaciju!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano Jun 21, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan recite mi neki brzi nacin stavljanja slike od "dodaj.com" i eto mene... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4715 Napisano Jun 21, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 5999 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Fodi Frubar.net Evo i tema o tom programčiću. Radi perfektno. http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/11244-kako-postavljati-fotografije-na-forum/page__view__getnewpost Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeCi 176 Napisano Jun 21, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 341 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Burgman 400 k7 Prijavi odgovor kao problematičan evo i od mene nesto slika u sustini slicno sve kao i kod ostalih (Powered by frubar.net) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4715 Napisano Jun 22, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 5999 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Evo još koja fotka od domaćina... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Jun 22, 2011 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan Prelepe fotke, prelep skup i koliko vidim divni i veoma veseli ljudi! Bas mi je krivo sto nisam dosao.. nadam se da cu se sledeci put ucestvovati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano Jun 22, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan e moji drugari da vam i ja ispricam kako je to bilo... prvo sto se predlaze pred put je da se pojede neko vocance da smo se skupili kad je trebalo (pre mnogo mnogo godina) pocelo bi ovakvim slikama ali nismo bilo je tu svega i svacega i poslednjeg samuraja... i naduvanih i str8 ... i ljudi bez kalendara... i kermit je tu... i pola od coveka... i raznih konja, ali su morali sa svojom audi kocijom da pobegnu (i nisu bili raspolozeni mnogo za slikanje)... mislim da je tu bila i jedna zanimljiva krivina i dolazak na poluodrediste, gde nas vec nestrpljivo cekaju... voli burger swingere pa to ti je, i ponizno staje da se slika i dobije autogram ako moze a onda do dvorca Dundjerski... gde su neki hteli da se okupaju i osveze ali nisu bas imali srece... a onda jedno bash bash brzo slikanje a onda nazad do domacinina na po neku rakiju i naravno HLADNO pivo (slike su cenzurisane) KRALJEVI MAMBA!!! planiramo da krenemo kuci hladnih glava... ubuduce prvo igraj stoni tenis pa onda razanj, a ne obrnuto ... morali smo da zurimo kuci jer je gostovalo "ZABRANJENO PUSENJE" u nasem malom gradu... sve u svemu super druzenje i zezanja... MAXI POZDRAV svim ucesnicima i onima sto se kaju :zdravo: 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Jun 22, 2011 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan odlicne fotke i odlicna prica! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4715 Napisano Jun 22, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 5999 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Kratko ali jebitačno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Jun 22, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4715 Napisano Jun 22, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 5999 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan panta_kg ostao bez texta.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Jun 22, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan evo i od mene malo slika konj osedlan i spreman....... posle klope pokusavamo da se sporazumemo....kolegi noletu najbolje ide... verni konjici odmaraju vredni domacin na fruskoj gori i posle ture km sat pokazuje :care: 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
burgman75 105 Napisano Jun 22, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 323 postova Lokacija: indjija Motocikl: burgman 650, honda silver wing 400, burgman 400, t max 500 Prijavi odgovor kao problematičan kolege odlicne slike @motor_che komentari +10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Jun 22, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan necu da brisem ali sam hteo reci da se izvinjavam zbog kasnjenja slika :lud: :lud: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HOGAR STRASNI 1168 Napisano Jun 22, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 507 postova Lokacija: Beograd - epicentar Motocikl: BMW R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeCi 176 Napisano Jun 22, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 341 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Burgman 400 k7 Prijavi odgovor kao problematičan i posle ture km sat pokazuje :care: meni pokazao 730km laze za malo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Jun 22, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Vaši satići bar rade...za razliku od mog Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 983 Napisano Jun 22, 2011 Very Funny Rider, 1124 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Moj je jedva radio pa je dobio malo WD-a i sad radi kao podmazan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Jun 22, 2011 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan steta sto okupljanje nije bilo malo juznije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4715 Napisano Jun 22, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 5999 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Pa momci iz Kraljeva su bili sa 200 i 250 ccm i iz Trstenika sa 600 ccm... Vidim da ti u "ergeli" imaš X9 500. Sledeći put nema opravdanja za tvoj izostanak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Jun 22, 2011 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan skoro sam uzeo od 500 cc mora da se jos testira pre duzeg puta, da ne bude posle qq lele Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Jun 22, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Pa momci iz Kraljeva su bili sa 200 i 250 ccm i iz Trstenika sa 600 ccm... Vidim da ti u "ergeli" imaš X9 500. Sledeći put nema opravdanja za tvoj izostanak. jaoo slusaj ga "iz kraljeva' mi smo iz kragujevca 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Jun 22, 2011 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan to je jos blize Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4715 Napisano Jun 22, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 5999 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan [quote name='panta_kg' timestamp='1308780253' post='1102869' jaoo slusaj ga "iz kraljeva' mi smo iz kragujevca Kad već pre pročita. U momentu sam se zajebunio. Treba me ubiti za primer. Izvinjavam se BRAĆI KRAGUJEVČANIMA!!!! :care: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Jun 22, 2011 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...