uketic 61 Napisano Maj 27, 2011 Svrati ponekad, 439 postova Lokacija: novi bgd i zvezdara,united blok 70 kineska četvrt Motocikl: TDM 3vd , Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Stavio sam ovu gumu(zadnju) na malog dominatora nx 250 u dimenziji 120-80-16 i mogu vam reći da sam prezadovoljan kako performansama na putu tako i cenom 5300din nova godište 2011 vredi sve pare...eto da prenesem pozitivna iskustva,a nisam našao na neke komentare o tom modelu na forumu http://www.bits4motorbikes.co.uk/Tyres/Pirelli-Tyre.html?TryeID=253 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1391 Napisano Januar 24, 2012 Ne silazi, 6311 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Da podignem malo temu. Gde si kupio Pirelli ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uketic 61 Napisano Januar 24, 2012 Svrati ponekad, 439 postova Lokacija: novi bgd i zvezdara,united blok 70 kineska četvrt Motocikl: TDM 3vd , Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Beoguma kod gazele nbg. Mislim da ima negde broj tel na netu pa pozovi obavezno,jer tete koje rade tamo moraju da provere sa centralnim magacinom da li ima itd. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1391 Napisano Januar 25, 2012 Ne silazi, 6311 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Naravno, kao i svi, nemaju ništa do 'početka sezone' Hvala u svakom slučaju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...