bonarina 13 Napisano Maj 27, 2011 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan evo nakon dvije godine posjecivanja foruma u statusu gosta odlucio sam se registrirati u vašu zajednicu. zovem se željko i trenutno sam između dva motora bivšeg i buduceg. bivših je bilo nekoliko a buduci bi trebao biti dukati 999s ako se sve karte poklope. nadam se ugodnom druženju mada je na forumu bilo svega koliko sam do sada uspio vidjeti. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2027 Napisano Maj 28, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Zeljko! Odakle si? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bonarina 13 Napisano Maj 28, 2011 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan blizina Crne Trave- Zlatanci, živim dugo u Pazinu. tamo sam oženjen. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limenko 132 Napisano Maj 28, 2011 Svrati ponekad, 310 postova Lokacija: Bar Motocikl: YAMAHA xj 650 Seca, BMWk100 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav Željko!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaximo944 127 Napisano Maj 28, 2011 Svrati ponekad, 402 postova Lokacija: Novi Beograd-Bezanija-Bologna Motocikl: Ducati 944 000012....i od neki dan jedan Ducati ST4s Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo Zeljko,komplimenti za izbor motora .naravno da ce mo se dobro druziti,kako bi inace Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...