Duke_Bgd 1 Napisano Jul 9, 2007 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Beograd, Slavija Prijavi odgovor kao problematičan Danas kada sam se vratio s posla dok sam vezivao tormo, pored mene se uparkirava malo stariji lik na vespici. Kaze oko podneva je priustvovao sudaru husqvarne i taxiste u Narodnog fronta. Tadza preko pune radio polukruzno i pravo pod motor. Kaze motorsita je leteo bar 10 metera. Ugruvao se i izgleda slomio obe noge... A taxista izjavljuje "Izvini brate, nisam te video..." Ako neko zna detalje neka dopuni, nema puno husqija u gradu (3-4). pozdrav, dule Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
meex 16 Napisano Jul 9, 2007 Zainteresovan, 549 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Malaguti Madison s200 Prijavi odgovor kao problematičan Auu zivote, ali od njegovog IZVINI, nesrecni motorista ima "samo" obe noge polomljene...cccc koji kreteni u saobracaju.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rista 3 Napisano Jul 9, 2007 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: Blok 38 LatN44°48'57.18 LonE20°24'17.19 Motocikl: Honda XL600V Transalp 1987. Prijavi odgovor kao problematičan Nije Krile, sad smo se culi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Jul 9, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan pantokrator i chupavi imaju te motore...nadam se da nisu oni! Ustvari,najvishe se nadam da le pricha "losh trach"! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rale 1 Napisano Jul 9, 2007 In memoriam, 92 postova Lokacija: Novi Beograd (fontana) Prijavi odgovor kao problematičan nije trac nazalost,ja radim u hotelu prag,nisam konkretno video sta se desilo ali sam izasao ispred kada sam cuo sirenu(hitnu pomoc).posto radim na recepciji nisam bio u mogucnosti da odem da vidim sta je sa covekom,posto je udes bio malo pre ulaza u garazu. Pitao sam nekog lika koji je kod nas u basti coolirao i pio pice da je vozac koji je isao u pravcu zel. venca presao punu u nameri da obidje neku gradj. masinu koja je stajala u njegovoj traci(posto raskopavaju trotoare za gasovod danima),ali u tom trenutku je motorista naleteo na njega. Verovatno nije ocikivao da ce to da uradi ili ga je kasno video pa nije stigao da ukoci.....jbg.......Eto tako mi covek rece,pa sad ako me je slagao i ja lazem vas. Nadam se da je kolega motorista dobro i da nije nista opasno....ajd` uzdravlje i oprezno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duke_Bgd 1 Napisano Jul 10, 2007 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Beograd, Slavija Prijavi odgovor kao problematičan chupavi nije! on je u tunisu, a motor je kod mene! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Jul 10, 2007 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Nije ni RBoban ni Pantkrator... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redoran 73 Napisano Jul 13, 2007 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd/Surcin Motocikl: Suzuki SV650S Prijavi odgovor kao problematičan opet izvini nisam te video zamisliteee..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Jul 13, 2007 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan chupavi nije! on je u tunisu, a motor je kod mene! He, he, he, da nisi ti na njegovom motoru al se praviš Toša ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duke_Bgd 1 Napisano Jul 13, 2007 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Beograd, Slavija Prijavi odgovor kao problematičan chupavi nije! on je u tunisu, a motor je kod mene! He, he, he, da nisi ti na njegovom motoru al se praviš Toša ;D ;D SHHH! Dok ne stignu nove plastike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Jul 14, 2007 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan chupavi nije! on je u tunisu, a motor je kod mene! Jel nekad mesečariš ?? :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duke_Bgd 1 Napisano Jul 15, 2007 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Beograd, Slavija Prijavi odgovor kao problematičan ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...