djoleterza 6 Napisano Maj 25, 2011 U prolazu, 25 postova Prijavi odgovor kao problematičan Philips H21W Turn Signal Bulb... Gde kupiti? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spredrag 1130 Napisano Maj 25, 2011 Zainteresovan, 914 postova Motocikl: BMW R50/5 Prijavi odgovor kao problematičan sijalice za migavce?? a ja dajem uvlaku za navlaku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Enduro R 51 Napisano Jul 13, 2012 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Bgd Motocikl: KTM 690 ENDURO R, EXC 450 Prijavi odgovor kao problematičan Ja trazim slicnu sijalicu ali malo kracu,,,,,,,mislim da sam video tu u KIT Komercu na Auto Komandi Philips H21W Turn Signal Bulb... Gde kupiti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dcNiko 157 Napisano Jul 13, 2012 Svrati ponekad, 479 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT600E Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ima u Louis-u ali prilično su skupe. Ja sam u auto radnji našao nešto slično od 6W čini mi se, pa sam samo išmirglao ovu jednu ispupčenu sisicu, pošto na originalu stoje pod pravim uglom a na kupljenim su stojale jedna naspram druge. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...