salelukicns 0 Napisano Maj 22, 2011 U prolazu, 19 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Qingqi Supermoto 125 Prijavi odgovor kao problematičan Dobar dan dobri ljudi... Zovem se Aleksandar Lukic iz Novig Sada sam sa Klise i vozim plavo-beli Qingqi supermoto 125. Rodjen sam 94. i idem u srednju graficku skolu. Cesto visim na miseluku, pa ko me zapazi a ima zivaca, slobodno nek mi se javi, imam mnogo pitanja oko motora. Ali nemojte misliti da sam dosadan i da ama bas nista ne znam. Trebaju mi samo par misljenja. Znam da ima ovde mnogo mudrih ljudi, a i ja bi malo te mudrosti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limenko 132 Napisano Maj 23, 2011 Svrati ponekad, 310 postova Lokacija: Bar Motocikl: YAMAHA xj 650 Seca, BMWk100 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav idobro došao ašto se tiče mišljenja i mudrosti na pravom si mestu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salelukicns 0 Napisano Maj 24, 2011 U prolazu, 19 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Qingqi Supermoto 125 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...