Jump to content

Moto Zajednica

Qingqi QM200GY - B, QM200GY - B(A), QM125GY - B(Sprint Pulser)

Recommended Posts

• Zainteresovan, 653 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS Adventure, Benelli TRK 502 X

Hocu da odem sledece nedelje da se provozam malo (stotinak kilometara u jednom pravcu) i da gledam trke, pa kakav sam baksuz da se ne zajebe nesto, ja uzmem da spremim motor odma danas i izmerim prevelik napon....Sad imam fore da sredim za 7 dana :D

10612700_10152739697034393_5828911952741381139_n.jpg?oh=e0dd3c6919a8e8856c92f20d50de126d&oe=54C84BDA

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 755 postova
  • Motocikl: nekad

Drugari, ako ima neko qingqi 200 gy (enduro varijanta), a hteo bi da ga menja za nesto vece i jace, nudim svoj motor, kawasaki KLX. Eno ga u oglasima :takoje: Sa motorom je sve u redu, nista mu ne fali, naprotiv, ima za mene previse kubika, konja i kilograma ;)

e'o i kako radi i čuje se sa fabričkim auspuhom, ovo cs,cs,cs,cs što se čuje probija na spoju između prednje i zadnje cevi ... nemam onu metalnu cevčicu ... kakoseonozvaše :moto3:

• U prolazu, 50 postova
  • Motocikl: Qingqi 200QM

jako lep qinqi,da kupujem sigorno bi se odlucio za ovo,nije puno para a vidi se da je u oke stanje :)

i ja cu mog sad ovi dana staviti u oglase pa ako je neko zainteresovan neka se javi,hocu na prolece nesto vece da uzmem :zdravo:

Auspuh bas kida, e kad bih nabavio jedan 1zvizduk.gifGuma igra dosta veliku ulogu u tom kocenju, ove nase kineske samo proklizuju...

• ★★★★★, 654 postova

АХахах знам, мени је већ 2-3 пута блокирао предњи.. чак и са овим већим диском и јачим чељустима тешко ради стопи, зато што су предње виле превише мекане, кад забодеш кочницу само потону до краја хода...

Ја ћу видети да преправим мој ауспух кад ме ухвати воља за чачкање, хоћу да га скратим да буде још гласнији и да има још дубљи звук, дугачак је читавих 530мм па није баш довољно гласан за мој укус, јесте да је дупло гласнији од фабричког ал ја би још :takoje: :takoje: Скратићу га на неких 300мм. Иначе и сад се чује на километар ал јбг, ја би да се чује на 3 километра :nanana:

Ово је мој ауспух

1092-4518-full-125202028-61.jpg

А ово је нова верзија тог ауспуха, доста је краћи па је гласнији и има дубљи звук.

125200019_none_390.jpg

• U prolazu, 50 postova
  • Motocikl: Qingqi 200QM

@darkmoon

apetit za duze puteve mozes zadovoljiti i sa ovim,ja sam naprimer ove godine bio sa njim na moru bez problema,posle zlatibora i u kanjonu mi nisu mogli pobeci ovi iz ekipe sto voze 650ccm :nanana:

necu nesto jako vece,400-450 ccm drz,wr ili tako nesto planiram :neznam:

stopi sa fabrickim diskom i continentalkom :moto3:

post-21764-0-25376600-1411343465_thumb.jpg

• Podržavam 2

@Vuk samo da bude novaca ima da narucujem i ja nesto na 125-icu, pa da grmi. Onaj sto sam pravio od Yuga je dosta glasan i kraci je, ali ima neku pregradu unutra u obliku krstica dosta malih dimencija i ne pusta vazduh da slobodno prolazi, koja mi smeta i pravi retardiran zvuk na odredjenom broju obrtaja. Al opet ne moze tako lako da se dobije dobar zvuk od obicne "zastavine" cevi i aluminijumskog lonca (kad bih imao neki titanijumski 1ooo.gif)

@Gabric ne vidim poentu da uzimas opet supermoto za neko putovanje, skroz je svejedno jel vozis 200cc ili 450cc, i jedan i drugi ces voziti najvise do 100kmh jer kasnije ubija vetar na takvoj vrsti motora. Jedino ako hoces da se zajebavas i da radis nesto sto sa ovim nisi mogao. Bolje vidi neki putni malo manji, mozes da skines kofere i da ga olaksas za zajebanciju, a kad se ide dalje sve lepo vratis...

Al opet kod mene srce hoce neki KTM 690SMC, al jbg realno sa njim mogu samo da se zajebavam i da se izmorim kad idem dalje.

• U prolazu, 97 postova
  • Motocikl: /

@Marko1995

Pomesao si gabrica i mene. Ja sam taj koji hoce da putuje i zato sam kupio novi motor. Jes' da je i dalje supermoto, ali sta cu kad ih obozavam. Bilo je bitno da novi motor bude jaci i udobniji za dvoje posto uvek i putujem sa saputnicom. Znam da xt nije idealan izbor za duga putovanja, ali ni ne planiramo transkontinentalne ture vec voznje po Srbiji i komsiluku. I da, moglo je to sve i na qingqi-ju, ali zar ne bi svako od vas promenio motor za bolji ukoliko mu se ukaze prilika. :D

Ma mozes ti i sa njim opusteno gde hoces, realno imas putopisa sa kojekavkim 50cc kako obilaze par drzava u cugu, al opet sve je to diskutabilno jer svako ima razlicitu stvar na prvom mestu. Ako uzmes neki BMW R1200GS ne mozes previse da se zezas, a eto ako hoces supermoto imas milion stvari koje mozes da radis, ali kad se ide dalje nemas neku udobnost i zastitu od vetra, mesto za prtljag i tako...

Najbolje je imati po jedan motor od svake vrste pa da biras za sta ti treba 1lol.gif. Ja cu ovaj moj da ostavim, sa njim se penjem po stepenicama, vozim off road, prosivam se po gradu kako hocu, odem i dalje nekad kad imam neko drustvo, mali je potrosac, kod mene je od 1.500km evo sad ima 10.500km pa kasnije nek ga vozi i brat ako hoce,a i da nece ja cu. Kad bude love kupim neki touring pa polako :D

Masti nikad kraja 1moto3.gif

• Drug član, 755 postova
  • Motocikl: nekad

Šta nam drugo ostaje nego da udarimo brigu na veselje :jee:

Meni se niko, ali niko nije javio za klx-a ... A eno ga od maja ovde na malim oglasima. Onaj momak što se interesovao je taj jedan put zvao, i više ne ... tako da izgleda ništa neće biti od moje ideje da sa japanca pređem na kineza ... jbg.

Zato ću sutra lepo da odem da produžim registraciju i da se vozim :moto3: Pa nisam valjda kupovao motor (i polagao za A pod stare dane :D ) da bi mi isti stajao za ukras ...

• ★★★★★, 654 postova

Ево ако неког занима максимална брзина пулсера 200.

Дувао је јак ветар тог дана кад сам забележио максималну брзину и морао сам да успорим јер је било пар камиона испред иначе би навукао 120 сигурно.

Модификације на мотору су већи предњи ланчаник за 1 зуб, отворен ауспух и скинут саи вентил.

Напомињем да је то у нормалном положају седења, кад би се сагнуо ишао би више...

dscf0001.jpg

А ево колико иде са карбуратором од неке хонде 150сс.....

• ★★★★★, 654 postova

Ишао је преко 140, он је написао у у наслову снимка да је ишао 145, али не може се знати тачно јер пулсер мери до 140, а њему на снимку је казаљка отишла иза 140...

Ови наши пулсери не могу да иду преко 110-120 јер су пуно заврнути на карбу. 200сс а троши 3,1л :takoje:

Ето он је ставио карб од те хонде CG150 Sport и иде нешто више од 140 :moto3: ал му вероватно троши бар 4л/100km.

Тај на снимку у свих 5 брзина иде до 10 000 обртаја, веома брзо диже обртаје, за разлику од ових наших што не добијају довољно горива па у петој не могу достићи 10 000....

• Svrati Svaki Dan, 884 postova
  • Motocikl: brm brm brm

Potpisujem ovo, proveo jednu sezonu na njemu, sve preko 100km/h postaje previse nestabilno.

Nesto sa ciklistikom tog motora, vesanjem, al preko 110 krene da igra po putu da leluja, iako je sve bilo sredjeno, zamnjeno, pretreseno podmazano, promenjeno. U svakom slucaju ne preporucujem da se to radi na tom motoru nikako.

Moj je bio savrsenom stanju, ima negde na forumu oglas kad sam ga prodavao, malo je bio doradjen pa je stvarno lepo isao do 125 po onom njegovom, ali relno voznja preko 100 1jok.gif

Kako god ... ja razumem i mlados' i ludos' ali sve preko 100 na ovakvom motoru je traženje đavola :stabre:

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja