Mikka 431 Napisano Jul 31, 2007 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedriic 1 Napisano Jul 31, 2007 Svrati ponekad, 436 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Komsija, kredom se ne vazi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loki 5 Napisano Jul 31, 2007 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Sisak Prijavi odgovor kao problematičan Pa eto kapučino 2 eura..... A nema pive tak da ti cjenik ne važi ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Jul 31, 2007 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ahahahahahahahaaha !!! Nemoj Kapuccino, uzmi espresso ! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loki 5 Napisano Avgust 1, 2007 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Sisak Prijavi odgovor kao problematičan Ahahahahahahahaaha !!! Nemoj Kapuccino, uzmi espresso ! ;D Necu ja sam fina guza ;D Ma sto se mene tice kava moze biti 100 eura kad je ja ne pijem ali zato moja draga iz za mene popije kave, ja se drzim sigurnog, pive ;D A i tu si tablu nasao u nekoj Grčkoj vukojebini gdje si bio prvi turist pa su tablu pisali kako si im ti govorio ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makedonac 1 Napisano Avgust 1, 2007 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Veles, Makedonija Prijavi odgovor kao problematičan Ma sto se mene tice kava moze biti 100 eura kad je ja ne pijem ali zato moja draga iz za mene popije kave, ja se drzim sigurnog, pive ;D Loki, za pivo ti verujem 100% ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loki 5 Napisano Avgust 1, 2007 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Sisak Prijavi odgovor kao problematičan Ma sto se mene tice kava moze biti 100 eura kad je ja ne pijem ali zato moja draga iz za mene popije kave, ja se drzim sigurnog, pive ;D Loki, za pivo ti verujem 100% ;D ;D tko zna zna a nismo bas puno popili u Skopju na susretu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vecicrnogorac 48 Napisano Avgust 1, 2007 Zainteresovan, 681 postova Lokacija: Podgorica - MNE Motocikl: BMW S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan Ma sto se mene tice kava moze biti 100 eura kad je ja ne pijem ali zato moja draga iz za mene popije kave, ja se drzim sigurnog, pive ;D Loki, za pivo ti verujem 100% ;D ;D tko zna zna a nismo bas puno popili u Skopju na susretu ;D znaci vi ste odgovorni sto Skopsko sad trazi Niksicko da im popuni rezerve?? i na Krfu se ne pije pivo, na Krfu se ide u Kavos ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loki 5 Napisano Avgust 3, 2007 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Sisak Prijavi odgovor kao problematičan Nama tog mjesta na svijetu gdje se ne pije pivo tako druže ne budali ;D A nakon sto sam izasao i iz CG cuo sam da je i Nikšička pivovara počela koristiti rezerve ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...