FJCharlie 2324 Napisano Maj 18, 2011 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan trazhim jaknu, kratku, textilnu, iskljuchivo crne boje, ja sam M/L ali vishe sam M nego L ali ko zna kakav je kalup. ne bih davao preko 80E jer nemam. hvala unapred na ponudama neshto ovako se trazhi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
papacito 1354 Napisano Maj 19, 2011 Svrati ponekad, 232 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan ja imam vanucci novu nenosenu m velicine..crne boje ... jakna kosta 199e.. u redovnoj prodaji ja sam je platio 100e na popustu zimus ako ti odgovara to je cena...jakna je extra... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaki 3 Napisano Maj 19, 2011 U prolazu, 16 postova Lokacija: sevojno Motocikl: honda vt 500 Prijavi odgovor kao problematičan ovo je prava jakna za motore sa protektorima, nisu tvrdi sa ojacanjima. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano Maj 21, 2011 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan ja imam vanucci novu nenosenu m velicine..crne boje ... jakna kosta 199e.. u redovnoj prodaji ja sam je platio 100e na popustu zimus ako ti odgovara to je cena...jakna je extra... aj daj sliku, mada opet 100E Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
papacito 1354 Napisano Maj 21, 2011 Svrati ponekad, 232 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/64088-jakna-vanucci/page__p__1060331__fromsearch__1#entry1060331 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano Maj 23, 2011 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan kupljena, lock Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...