AnOnYmOuS 0 Napisano Maj 18, 2011 U prolazu, 9 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamasaki ym50gys Prijavi odgovor kao problematičan E pa oavako, prvo da pozdravim sve forumase bajkere, citam forum vec neko vreme pa rekoh da se prijavim. Ja sam Milan iz nisa '93 god. Vozi se yamasaki ym50gys,sky off road,sprint cross..... ili kako vec.jako nezadovoljan, ocekivao sam vise, ali sta je tu je, do godine se planira nesto vece i tako..... Poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolero 1266 Napisano Maj 19, 2011 Bandolerosi, 635 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limenko 132 Napisano Maj 21, 2011 Svrati ponekad, 310 postova Lokacija: Bar Motocikl: YAMAHA xj 650 Seca, BMWk100 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2706 Napisano Maj 21, 2011 Drug član, 1230 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4465 Napisano Maj 22, 2011 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...